Привіт, Хунта.

Сьогодні потрапили на очі відомості про транспортний колапс, про надання пільг олігархам при недоїмці в бюджеті на 20% (150 лярдів), про відміну податків, які йдуть в місцевий бюджет, (а що тоді вдіяти із зарплатами вчителів, лікарів. працівників інших бюджетників і де брати кошти на ці виплати??).

Я ніяк не можу збагнути — хто витворяє всі ці екзерциси з моєю країною і людьми? Є прізвище у цих інтелектуалів?

Хто продумує дії та хоча би найближчі наслідки цих дій?

Можливо, я дуже вимогливий.

Можливо, мізки зеленої команди більш позитвно налаштовані, аніж у мене. Вони он в Трускавець їздили, їх там навчали позитивно мислити. Водичку пили.

Мабуть, я не бачу далекоглядного геніального задуму з цими звільненнями прем'ра, міністрів, прокурорів, а тепер ще потенціальних звільнень в НБУ, та й ще десь, мабуть, когось звільнять. Це тепер модно.

Я не розумію, звідки візьмуть кошти на виплати. Я не бачу виходу з ситуації, в яку завели країну, не те що ПІСЛЯ епідемії, я не бачу будь-яких притаманних кроків влади навіть на найближчі пару тижнів.

Я не бачу з тими усіма Єрмаками, Шефірами, Разумковими, Арахаміями, Бужанськими та їх постійними ЕПОХАЛЬНИМИ КОСЯКАМИ хоч якоїсь зрозумілої перспективи для країни.

Покажіть мені, хто в курсі.

Забув. Порошенка он посадять. Марусю Звіробій і Федину також.

Особисто я не вірю ні на йоту в інтелектуальні надможливості команди Зе.

Поясню.

Любителі грають в шахи, продумючи щонайбільше 2-3 наступних кроки.

Майстри можуть легко переглянути та продумати наперед 20-25 ходів.

Гросмейстери грають партії, а от справжні Чемпіони вже грають не фігурами, а позиціями.

До цього часу я не бачив жодної зрозумілої позиції Зеленського і Ко ні в політиці, ні в економіці, ні в соціалці, а тим більше в інформаційному полі.

Я також не побачив за рік при владі команди Зе жодної зрозумілої і продуманої гросмейстерської партії.

Більше скажу — я не бачив навіть майстрів в команді Зеленського з їх грою на 20 ходів вперед. Їх нема. Зовсім нема. Там живуть якимось дублями, як мені сказали.

Але дублі, то в доміно на фанері, пацани !!!

Я боюся, там у Зеленського і любителів нема на 2-3 ходи вперед думати. Там поняття зеленого нема, не те, як фігури ходять, а як вони, навіть, на дошці розставляються.

Господи... змилуйся над нами.