Привіт, Хунта.

Хочу пройтися по останнім подіям в нашій країні.

1. На вечірній нараді минулої доби в преЗЕдента новоявлений прем'єр Шмигаль довів до відома публіки і нашого «лідера», що невиконання бюджету складає щонайменше 20%. І це ще не кінець.
Я не знаю, як це вплинуло на уяву та свідомість Зеленського, а на мене вплинула інша цифра. Порівняльна.
Президент та Уряд Франції на одноразову підтримку малого бізнесу країни в звязку з епідемією коронавірусу виділили неймовірно величезні гроші.

Міністр економіки і фінансів країни Брюно ле Мер:

«Ми в терміновому порядку надамо економічну допомогу підприємствам і найманим працівникам в розмірі 45 млрд євро», – сказав він.

«Заходи французького уряду включають відстрочку всіх податкових і соціальних платежів у березні. Міністр також зазначив, що в перспективі ці платежі можуть бути скасовані для „тих, кому загрожуватиме банкрутство“.

Крім цього, влада країни має намір надати державні гарантії по кредитах малим і середнім підприємствам в розмірі 300 млрд євро».

Уявляєте ???

45 + 300 (СОРОК П'ЯТЬ +ТРИСТА) мільярдів євро !!!!!!!!

Нагадаю українцям — на момент розвалу Совєтського Союзу ВВП України був рівний ВВП Франції.
Загугліть сьогоднішній БЮДЖЕТ та ВВП України. І схиліть голову.

Як так швидко вдається усіляким..пройдисвітам... зпаскудити економіку цілої країни??

2. Феєричний Єрмак і його тісна співпраця з російським Козаком подарували Україні появу ще одного суб'єкта українських реалій. Тепер ми маємо офіційно перемовлятися з сепаратистами та терористами за свої власні долі. Уявіть, якесь чмо «з низькою соціальною орієнтацією», як казав безсмертний Путін, буде Вам вказувати, як Вам жити.
В усьому світі перемовин з терористами не ведуть. Може, Єрмака до Ердогана відправити? Чи до кронпринца Сауда? Нехай його там навчать, як показувати середній палець московітам.

Не знаю, як у Франції, а політики в Германії вимагають від федерального уряду надати пояснення щодо Эрмака:
- А Германія в долі? Ми йдемо по шляху Шредера? Хто поясне, що там в Україні відбувається? Нам рубонули Сев.Потік-2, то хоч щось нам перепаде зі святкового столу?

- Чи тільки Єрмак на бонусах?(Думаю, що браття Шефіри теж десь там біля каси).

3. Призначили нового Генерального прокурора. Мадам Прокуроршу, якщо точніше. Не буду багато клацати по клавішам.

Мені -особисто- ця мадам Прокурорша не симпатична. От нічим не симпатична, зовсім не симпатична. Ні зовні, ні поглядом, ні голосом, ні манерами... Все її невербальне якесь неживе, натягнуте, різке та кострубате.

А найгірше в усьому цьому інше — політики, які приходять у нас до влади, ніяк не хотять змінити одвічну нашу парадигму — правоохоронці не мають діяти в інтересах першої особи та різних пуфіків, наближених до тіла. У нас чомусь вся правоохоронна система діє тільки в одні ворота — на користь Банкової та оточення, піднімає рейтинги і захищає награбоване. Ну і сама система себе теж баблом не обділяє, звісно.

Мадам Прокурорша, на мій погляд, вже досить скоро проявить себе як найодіозніші прокурори при Сталіну. Я не жартую і не перебільшую. Все йде саме в цей бік.
Аби зробити такий висновок, мені було досить інформації з вуст мадам Прокурорші, як вона потрапила в кадровий резерв Зеленського.

4. Зеленський влаштував тиск на парламент — немає реформ, всі мають працювати на реформи, реформуються самі, реформують реформи, з реформами сплять, з реформами їдять, реформовано носять маски і всі свої думки спрямовують на реформи.

Тобто, соціологія показує — рейтингу зеленського приходе звіздець повний?

5. Порошенко не сидить, миру нема, Єрмак проколовся, в світі пандемія, олігархи та крупний бізнес побачили на нараді повну безпорадність влади і зараз зроблять свої висновки.

6. Народ в Радомишлі бунтує, йому на ринку не дають торгувати. Народ що, хіба не розуміє свого обов'язку? Народ геть страх втратив?

Та ні... зовсім ні...І бояться люди, і все розуміють.

Оцей невеличкий бунт в першому і повністю закритому на карантин українському містечку — це показник, до речі, для влади.

Народу вся існуюча ЗЕЛЕНА влада, всі її дії, всі її виступи, збіговиська на камеру в парламенті, все оте псевдо-піклування про людей, про ті ж захисні маски, які вивезли в три дні з країни, а тим паче всі оті рейтинги президента — вибачте, до сраки.

Страх людей вмерти від вірусу менший, ніж страх за завтрашній день.

Якось так. Отака вона, влада.