Привіт, Хунта.

Не встигли в повній насолодитися хворобою з Китаю, як вже маємо черговий коронавірус. Цей новий штамм називається «єрмак». Які там цифри пришиті номером до «єрмака»- ще не знаю, але вони там точно є, російські, ганебні.

І ці цифри можуть бути дуже немаленькі.

Нагадаю, ШТАММ — — це генетично однорідне збіговисько (та їх потомство) усілякої плісняви, грибків, бактерій або вірусів. Одним словой — скупчення «простейших» (рос).

За останній рік цих штаммів у нас було-перебуло, як гуталіну на гуталіновій фабриці.

Давайте ненадовго повернемося в історію.

Я хочу, аби ви пригадали і ніколи вже не забували, коли у нас оті «простєйші» з'явилися і як вони у нас розвиваються та прогресують.

1. Спочатку було слово. Слово з'явлося на папері в сценарії кінофільму про такого собі простєйшего Голобородька. То був перший вірус. грибок, або пліснява.

2. Потім цей текст пішов по руках і на його заляпаних сторінках накопичувалися чергові «простєйші».

3. Ці «простєйші» своїми закликами заразили щонайменше половину населення країни. Антисептика, або імунітету в людей від тої зарази на той час не було. Та й зараз ще нема.

4. «Простєйші» вірусними методами виграли вибори. Спочатку президентські, а потім парламентські, видуривши якимись хворобливими мареннями у відверто слабких людей їхні здорові голоси.

5. Зараз простєйші зміцніли, керують Верховною Радою, Офісом Президента, міністерствами, відомствами, засідають в парламенті, смокчуть державні підприємства, сидять в благодатному середовищі зручненько на різних посадах та потоках. А ще недавно були такі собі чахлики, синюшні...

6. Ці «простєйші» весь час прогресують, утворюючи нові штамми та формули, міняють одних простєйших на інших, поширюють свою грибково-вірусну культуру на всі галузі і так не дуже здорового організму країни.

7. Коженн божий день приносить нам якусь новину про життя та розвиток цих антисуспільних організмів. Що не день — то нова форма, чи новий штамм і обовязково спрямований проти людей. Тільки он був такий собі штамм «сивохо», не встигли його сяченою водою окропити, як вискочив новий, «єрмак». Кажуть, дуже корисний для людей.

Пригадуєте, колись такий собі Андрій Богдан, екс-очільник ОП, як йшов з посади — сказав — БУДЕ ВЕСЕЛО ???

Мабуть, оце той час і настав. Окрім китайських простєйших маємо ще своїх велику купу.

Шануймося, чи як?

Було нам і так не сумно, а тепер ще веселіше буде?