Привіт, Хунта.

Ви вже стали свідками цілого ряду контраверсійних заяв від нового уряду Зеленського.

(Я наполягаю, що новий уряд — це уряд саме Зеленського, а ніякого не парламенту, хоча у нас має бути парламентсько-президентський виконавчий орган у відповідності до Конституції та Законів України).

Коротко нагадаю тільки найвизначніші заяви свіжих урядовців:

1. Заява Шмигаля та Кулеби про подачу води в Крим.

2. Заява про відкриття авіасполучення з Москвою та надання Україної авіапростору для літаків агресора (взагалі за межею мого розуміння таких кроків).

3. Заява про дозвіл з боку України на призначення Росією свого торгового представника в Києві (Україні). Такого представника, якщо правильно пригадую, не було ще з кінця 2012 року, з моменту найвищого напруження торгівельної війни Росії проти України. (згадайте, як до Росії не пропускали українську молочку. При цьому щороку Росія закупала до 500 000 тон пальмового масла для виготовлення своєї власної фейкової молочки)

Ну от на хера?

Нагадаю, що Парламент теж одноосібно належить Зеленському )) В кого ще є сумніви з цього приводу, спочатку згадайте слова-звернення Потураєва в Трускавці до зелених попугайчиків — ви (депутати) тут ніхто.

Ви всім зобов'язані Зеленському. Сидіть на жопі рівно і не вібріруйте. (не дослівно, звісно, але лінію мною витримано))

А також зверніть увагу, як парламентська монобільшість слухняно виконує вказівки Зеленського. Хоча проголосували тільки 30% проектів Законів від Гончарука. Де тут логіка?

Аксіома. Вся влада в країні належить виключно Зеленському і вся відповідальність також виключно на ньому. Сумніву нема.

Що до заяв, то не можуть урядовці самостійно відкривати рота і обіцяти воду в Крим, не можуть самостійно вимикати українські телеканали з трансляцією на Крим та Донбас, не можуть поза Зеленським узгоджувати російського Торгпреда, не можуть надавати авіапростір, тощо.

Тільки за погодженням та вказівкою ОСОБИСТО ЗЕЛЕНСЬКОГО. І не має значення, що це буде насправді вказівка не зеленського, а Коломойського, Єрмака чи ще когось, хто насправді щось вирішує на Банковій.

Я роблю висновок (дозвольте без повних акцентів та аргументів), що новий уряд Зеленського піде у відставку ДО місцевих виборів в жовтні.

Цей уряд має одну єдину задачу — адмінресурсом, грошима, силовими структурами, та усім доступним арсеналом засобів вичавити однозначну перемогу в місцевих виборах.

Тільки для цього цей уряд і призначено вчора.

Всі інші проблеми з бюджетом, з митницею, з соціальними виплатами, субсидіями тощо не варті нічого в порівнянні зі збереженням влади Зеленським та його клівретами і патронами як восени, так і в подальшому.

Уряд Олексія Гончарука ніяк не забезпечував осіню перемогу. А значить, забезпечував повний провал і відставку Зеленського вже весною 2021.

Програш на місцевих виборах Зеленського миттєво тягне за собою програш Зеленського на всіх інших рівнях та ділянках політики, економіки і соціалки.

«Акела промахнувся». Після промаху — вирок і швидка хана.

І так авторитету було замало, а з програшем слова «авторитет Зеленського» навіть на Банковій буде звучати, як матюки.

Саме осінній програш з динамікою поточного падіння рейтингів показує, що весною 2021 Зеленського вже на посаді не буде. Але, думаю, в разі програшу на місцевих виборах, він піде з посади ще до Нового року. Якщо зрозуміє, куди все летить.

Новий уряд піде у відставку ще до виборів, тому що зміна уряду перед самими виборами буде як останній аргумент ЗА Слугу народу перед електоратом.

Новий уряд не зможе забезпечити Зеленському перемогу на місцевих виборах — нема чим і нема звідки ту перемогу взяти. Тому і піде ще до виборів.

Інший варіант — це звернення Зеленського до олігархів за фінансовою та адміністративною підтримкою ЙОГО ОСОБИСТОЇ влади (не путайте з усією владою).

Цей варіант дуже схожий на варіант Януковича, коли сини та помічники Янека розгребли казну до дна і Янек зі страху побіг гроші позичати скрізь, де тільки міг. Результат ви всі знаєте.

Звертайте увагу, що ВСІ ІНШІ ПОЛІТСИЛИ про осінні вибори мовчать, як партизани. Так враження — що медом Зеленському намазують, аби він саме в цю пастку з новим урядом побіг аж з підскоком. А як тільки Зеленського засмокче — от тут вони і розпочнуть квадратно-гніздовим методом по площинам.

Додаємо, що «соросят» остаточно викинули на смітник, швидко позбулися)). МВФ та Захід аж в Полтаву за Зеленським погнався, аби той щось пояснив )). Думаю, Вова їх вразив своєю харизмою. Очікуємо помсти.

Ну і нагадую, що до керма поставили дуже самостійних та апаратних до кісток людей, які дивляться на Зеленського, а оглядаються на олігархів, чи ті головою схвально кивають, бо де тоді після провалу уряду оцим новим шмигалям роботу собі знайти гарну і дорогу?