Прошу не забувати, що сьогоднішні наші трагічні події мають давню історію та передумови. Ми живемо з Вами в системі відносин, яка створена НЕ НАМИ.

Але наша реакція на події може змінити дуже і дуже багато.

Все сталося ще за часів Кравчука. (Основні події, які визначили подальший шлях України)

Нагадаю, що Кравчук наробив стільки СТРАТЕГІЧНОГО ЛИХА, стільки ніхто з наступників не зробив. Я не хочу навіть пригадувати та перераховувати його косяків та відвертих тупорилих проколів. Одна здача ядерної зброї тягне на 18 років безперервної долі Чаушеску для нього самого, його рідних та близьких з усім його тодішнім Політбюро.

А всі його сучасники, так звані політики-аматори, які тоді бігали табунами кругом АП, створювали рухи,партії, движухи...- то взагалі іспанський стид. Всі хотіли свою долю, свій кусок влади вихопить. Ну і бабла. Як без того..

Блазні, клоуни і дилетанти, інших слів благозвучних для таких горе-політиків нема. Яких використовували всі, хто тільки хотів і міг.

Саме оці гіпер-невдахи і породили Кучму, Симоненка та десятки років політичного загнивання і проїдання потенціалу від СРСР.

Ну а Кучма створив 300 ФПГ, і розвів всіх на приватизацію. Ото і весь результат його царювання. Досягнення, плять- породив олігархів...

А...забув...ще Гонгадзе вбили...

Саме їм, отим усім, і горіти в політичному пеклі, тому що саме на їх руках кров сьогоднішніх добровольців, які захищають нашу незалежність.

Саме вони могли, та не стали справжніми батьками нації. Розумові імпотенти і політичні аноністи. Інших характеристик для них нема і історія ще віддасть їм належне.

Мали ядерну зброю і не проміняли її на НАТОвську безпекову парасольку?? Дебілоїди та утирки. Як ще казати?

Виправдань НЕМАЄ. Від слова зовсім.

Зауважу — сьогоднішні геополітичні події і система перемовин свідчить про те, що ми МОГЛИ піти до людської цивілізації ще тоді, в 1991-94 рр. Але залишилися з російською імперією.

Єльцин розстріляв парламент, отримав від Буша курятину, яку зкормив росіянам, перетерпів і маємо нову імперію, яка нависла тепер над нами.

Ющенко — то взагалі щось інопланетне. Як на мене — ще гірше Зеленського. Цей хоч не чеше так високопарно усіляку дурню з претензією на істину. Просто дурню чеше... вже легше...

Той же як розкаже — то ОГО... Чуб завертається... Отримав, до речі, від Кучми 50 ФПГ в спадок... Не забули?

Але такий гарний, такий справжній...і віддав владу Януковичу. І 14 ФПГ в придачу.

Ногами тодішніх... боляче, довго, і щоб не конали.