Привіт, Хунта.

Як я і казав в попередньому дописі, Парадом-Ходою справа не закінчиться. Навпаки, саме ці події і будуть новим тріггером в громадах, новим консолідуючим началом і однією з перших сходинок до реально НОВОГО СУСПІЛЬСТВА.

А тепер до справи.

1. Після виборів президента, а потім парламенту я спостерігав якусь зніченість, затислість тих людей, які були на боці здорового глузду. В таких собі СПРАВЖНІХ, як я їх називаю.

2. Після Параду відбулася вибухова розморозка цих людей. Вони неначе відтаяли. Вони знову отримали крила та натхнення. Вони побачили, що вони живі.

3. Я думаю, що більшість з них це ще навіть не зрозуміла і не бачить, що відбулося. Але скоро саме ці люди, , які досі через силу мовчали, зціпивши зуби будуть вимагати СВОЮ ЧАСТКУ в політиці, в економіці, в соціалці, в інфопросторі тощо. І це будуть вимоги не притрушених від Зеленського.

Бо про цих людей забули. А хто не забув — той не знає, що з ними вдіяти ))))

4. День Незалежності все розставив по своїм місцям. Він всіх наче сяченою водою збризнув. І одні зашкварчали і засмерділи, а інші осяяли. СПРАВЖНІ знову вийшли на Майдан. (А як того на Банковій не хотіли, аби ж ви знали)))

5. На боці Зеленського залишилися «вмотивовані адепти» і конкретно вмотивовані. Ну от як одна пані з одним коментом, яка чи то готова змінюватися, чи вже змінилася. Пише — що Зе-шники готові до змін, а порохоботи застрягли в любові до Пороха та в ненависті до Зеленського.

6. Адептів Зе близько 2-4%, а «правовірних»-ситуативних десь 10-12%. То все. Крапка. Останні скоро порозбігаються остаточно.

Ні перші, ні другі до нових виборів Зеленському і його «команді» непотрібні. Бо морока з ними.

7. Буквально за декілька днів ми побачимо народження «нових політиків», які вчасно скористалися політичним ліфтом Зеленського і реально прийшли до влади. Я би виділив Дмитра Разумкова, як найбільш публічну особу. Скільки там ще реальних — хто знає, але швидко все стане на свої місця.

Тепер Зеленський Розумкову вже не потрібен, хто не зрозумів.

8. Зовсім скоро в тому ж парламенті згадають, що Зеленський прийшов всього на один термін, а їм то не треба, вони на таке не підписувалися. Нові депутати сподіваються на ДОВГЕ ПОЛІТИЧНЕ ЖИТТЯ. Інакше навіщо йшли в політику? Особливо 50% фракції Слуги — які тотальні бізнесмени?

Правильно — вони прийшли за монетизацією свого статусу і їм Зеленський, то чирка на задниці.

9. Вони згадають, що у нас парламентсько-президентська країна, а не навпаки. Закучкуються, сядуть на потоки, знайдуть мову з Урядом, потечуть субвенції, трансферти та живий кеш.

10. Зеленського час від часу будуть знову підставляти, як було до цього (наприклад):

- відміни Парад (і аргументами закидали, колективним розумом).

- зроби Парад і покажи, що ти в домі господар(і знову аргументи)

- подзвони путіну і тільки не кажи, що він агресор. Виведи путіна за межі війни.

- дай згоду Макрону запросити путіна на G7. Схиляй голову перед Трампом, бо йому потрібні вибори і другий термін.

- відведи війська, не стріляй, не вимагай санкцій і крок за кроком віддай путіну Україну

- а навіщо та мова, коли є «язик» ?

- переїдь в музей леніна з Банкової

- їздь по областям та лякай чиновників звільненням, народ то хаває

- ЗЕМЛЮ ПРОДАЙ.

А тепер знову до СПРАВЖНІХ:

11.Колобродиво в таборі СПРАВЖНІХ скоро закінчиться. Не може не закінчитися. Тому що їх команда Зе просто викинула за непотрібом. А це повна дурня і хтось же це радить Зеленському?

12. СПРАВЖНІ будуть об'єднуватися на зовсім нових засадах. З новим базисом та з новим наповненням. Вже цієї осені все має розпочатися. Не знаю, буде то вибухово, чи крок за кроком, але швидко однозначно.

Одним словом — ще багато-багато пунктів є і всі вони цікаві.

Готуйтеся — СПРАВЖНІ. Нове суспільство вже будується, але поки БЕЗ ВАС.