Давненько щось нічого не виписував. А тут стільки цікавого відбулося.

1. Тепер ми всі знаємо, що на Донеччині у нас вже не АТО, не ООС. В нас там лайно якесь, а не війна з агресором. На сході у нас — ІНЦИДЕНТИ.

2. Ця прикрість у нас там відбувається досить часто, з повторами та переповторами, періодично та хаотично. Але зі слів президента — то інциденти, та й годі. Ну вбивають там наших десантників, молодих хлопців, патріотів. Ну гинуть вони...ну з ким не буває. На то воно і інциденти. Там десь мама вбитого сина з усім селом на колінах хороне... Ну десь там побратими по кускам в домовину вбитих складають..

Ну... буває, це ж інциденти... вони такі...

3. Якщо це вже не війна, а саме ІНЦИДЕНТИ, то що це?Наче морду в готельному ресторані один одному відвідувачі набили? так, чи ні? Виходить — то не проблема зовсім нііяка...

В якому готелі? А мабуть в тому, де знову президент казино хоче повідкривати? Бо що може придумати шоумен? Які ще підприємства йому на думку спадають? Що він знає про економіку та розвиток країни, окрім гастролів по московіям та казіно? Знає, яке бабло найлегше? (Ну і поки при владі, то чого б собі подушечку не збудувати на майбутнє із халявного бабла? наприклад, шефіри про те подумали. Бо в росію вже точно не пустять, то хоч щось на старість залишиться)

4. Якщо вже не війна у нас, а якісь прикрі, простенькі інциденти, то є можливість зателефонувати не агресору і головному вбивці українців, а майже колезі по шоу-бізнесу, теж президенту. Ну і по ходу ввічливо так попросити його вплинути на своїх татаро-монгольських нукерів, аби ті невчасно та так недоречно не стріляли. Ну а якщо і стріляли, то аби нікого не вбивали та не створювали оті прикрі інциденти. Бо похорони там... ні фіга нікому не весело.

5. До дзвінка президента був реальний такий агресор, то було реальне імперське *уйло. А дзвінок з проханнячками все змінив. В секунду. Тепер то вже став не чмо, яке всім світом шпиняли. Це вже досить таки респектабельний політик виявився. До якого не западло звернутися з проханням. Ото вже новина, так новина.

6. І за що боролися? І навіщо всі гинули? Навіщо ті санкції були, навіщо агресора з G8 виганяли? Навіщо армію зміцнювали? То тепер Скабєєва права, чи як? Тепер ми всі фашисти та хунта? Тепер «русскій мір» має об мене ноги витирати?

7. Думаю, що вже прийшла пора з колективу «95 кварталу» створити такий-сякий військовий підрозділ, нехай їдуть на передову... Стрілять ми вже перестали... З тієї сторони як побачать улюблених артистів... Ото радості буде... війна відразу припиниться.

Юзіка не в парламент, а на бойову висоту — нехай бачать, яка в нього гарна посмішка. І дітей з собою нехай візьмуть. ВІДразу мир настане.

8. А хіба ні?