Ніщо так не радує серце, як критичні дописи окремих авторів в бік наших славних 73% виборців. Іноді читаєш і думаєш — як добре все складається, які у нас пречудові виборці, як вони все спонтанно роблять, і як гарно, що там зовсім нема аналізу, тільки емоція та рефлексія.
Це з одного боку... Бо певна логіка їх дурнуватих вчинків все таки присутня і мені особисто дуже-дуже вигідна. Але то не зараз, пізніше.
Я серйозно. І зовсім не жартую. Дуже добре, що в нас є оті 73%, чи скільки їх там в абсолютному підрахунку, мільйонів штиків...
Взяли і обрали... Кого? А уйзна кого...
Я вже багато-багато років говорив різним політикам — не вірте українському виборцю — він кине, він ніколи не голосує так, як ви думаєте, чи як показує ваша соціологія. Політики ніколи не вірили, а потім від здивування робили великі очі.
Там нема здорового глузду, в тому голосуванні. А результат є, запитували вони? От що-що, а результат у виборця є завжди. А вам, політикам, потім викручуйся, роби вкидання, підтасовуй протоколи та купуй потрібні результати на ТВК і весь час трясись зі страху і домовляйся з такими ж негідниками, як ви самі, аби хоч якось поправити ситуацію.
А наші 73% взяли і обрали таке, що не поправиш. І тепер ВСІ мають жити з тим, що обрали. І це вже хто зна, на скільки років. Мінімум 10, але може бути і набагато довше.
Ну і що тепер скажеш тому виборцю?
Була в нього логіка, чи емоція, а може то бзік був, або образа на існуючих... . Тепер то не має ніякого значення. Навіть для них, для тих 73%.
Жоден з них, з виборців, не задумався — а навіщо йому Куницький, наприклад? Хтось про нього чув ДО виборів? От я розумію, що мені особисто той Куницький, чи Дубинський, чи той..як його..Бужанський, не під грозу будь згадані — ніяк не попали ні по одинці, ні цілою фракцією.
Але ці 73% проголосували за них. Ну от так воно сталося. Без логіки, без знання, без ніфіга, по суті.
В доповнення вони змели і скоро зовсім похоронять ПАПЄРЄДНІКОВ... не всіх, не зразу, але це тільки початок. Залишились Медведчук, Бойко, Аваков, Тимошенко, і Порошенко теж.
Бо не можна зупинятися. Або пам'ятники Жукову повертати, або й далі всіх зносити під ноль.
Тому що грошей на високі зарплати нема, і на пониження тарифу теж ресурсів нема. Тому потрібен Бужанський, та йому подібні.
Ну і таке... Он попереду розборки з великим бізнесом точно будуть. Скоро розпочнуться. Пінчук знову з Кучмою на росію торгівлю почали... «Не к добру» )))
Опозицію скоро на суперклей посадять, аби не сіпались. Ще пару раз Шуфричу пику начистять — то той сам кудись в Австрію виїде. Багато всякого буде попереду. «А ШО РОБИТЬ??» :-))))
Така проглядається логіка подій, мабуть. Інакше навіщо вся ота катавасія була?
І буде, скоро обов'язково буде ВЕЛИЧЕЗНИЙ ЗАПИТ на екзекуцію всіх і вся. В тому числі і членів нової команди Зе! Не просто ЕКЗЕКУЦІЯ, а з верещанням, істериками та вимогою безжальної розправи над «баригами, корупціонерами та всякого роду і рівня бізнесменами».
З іншого боку в Росії з дня на день має появитися піп Гапон. Бо Навального з його бутербродами вже чимось там побризкали, хоча би не сконав, бідолага... (ну нема в мене емпатії до москалів... ніц нема, вибачайте).
А ті москалі дивляться на наші Майдани, на оті 73% і вірять, що так само, як ми Януковича, Пороха, так і вони можуть завалить Путіна. Ага...
У нас не піп, звичайно, і не Гапон... Але ці 73% взяли і бабах — обрали новий політичний Синод. (Там реально поки що закритий клуб, якщо хтось ще не зрозумів-оце справжній результат вибору 73%).
І розпочнеться тепер бульбулятор. Має розпочатися. Карта так лягає. Не може не забулькати. Дріжчі вкинули і всі тепер чекають.
Тепер он з переляку стравоходи у багатьох бувших політиків, депутатів, мерів і «бізнесменів від бюджету» вивертає назовні — бо що то буде далі? Хто ми тепер і коли чекати в гості на добрих парубків з паяльником в нашу сраку?...
А днись Кіпр взяв і сказав — всім офшорам рахунки закрить. І не тільки Кіпр. Установка така. З 2020 року взагалі кранти будуть по офшорним трансфертам. Хто б ти не був, не пролізе.
І що робити з деклараціями тепер? Куди і як їх подавать? І кому? Хлопцям з паяльником? А з грошима як? Чекати на податкову амністію? Та хто ж повірить в неї? А хто повірить новим прийдешнім депутатам-курсісткам?
73% поки притихли. Оглядаються, що з того вийде і чекають свого часу...
Ну а ми теж чекаємо на осінь, на старт нового політичного сезону, до місцевих виборів, які теж видадуть ТАКІ СЮРПРИЗИ, що мало нікому не здасться...))
Чекаємо на свою вигоду. І готуємось, звісно.