Привіт, Хунта.

Ну от, в принципі, і все... Виходимо на фіншну пряму. Це я стосовно виборів до Верховної Ради.

Сьогодні якраз 9 днів до голосування, здається. Це як поминки по майбутньому. (якось дивно звучить, але може так і скластися і до того все йде))

Поминки по майбутньому.

Якихось зашкварів в останні дні я не очікую, різких змін в уподобаннях наших виборців також не бачу. Бо нікому з основних гравців не вигідно щось занадто змінювати, чи провокувати на великі подвижки електорального поля.

Яке буде обличчя Парламенту? Якої якості будуть наші уповноважені? Яка буде більшість? Хто утворить коаліцію? Хто буде в опозиції? Скоро ФБ закипить.І все побачимо.

Я думаю, що найкращою ілюстрацією ОСНОВНИХ претендентів на депутатське крісло майбутнього скликання є кандидати з малої батьківщини Зеленського. Це так зване обличчя парламенту. Його ТІЛО.

Кривий Ріг — Корявченков та Криворучкіна. Куми, родичі...

Це основна маса більшості Верховної Ради. Тільки ще Сивохо он доїде. Перших років два будуть вчити текст, і не факт, що подужають. Про іноземні мови я мовчу. Про макроекономіку та геополітику теж. Таке собі працевлаштування... Слуги народу.

Але головне, що Кривий Ріг рулить. Наше зверху, ми пабєділі чи як там? Сдєлалі їх вмєстє?...так, здається?. Так будуть думати виборці саме в Кривому Розі. І не тільки... Бо ще є Дніпро, Донеччина, Одеса, Харків, Південь...І там будуть овації.

Ага...Сдєлалі..

Вимушений розчарувати їх вже зараз. Шановні виборці Кривого Рогу — хрєн вам, а не руль. І це не я сказав. А так буде. Вже так є. Відкат йде такою навалою, що не встигає головою вертіти, звідки чергова плюха летить.

А тепер найцікавіше.

В 1991 році Україна вийшла зі складу Союзу. Потенціал України був одним з найвищих серед усіх республік. Щось біля 40% промислового ВВП СРСР... якщо не зраджує память.

Україна за рівнем розвитку та стартовими можливостями прирівнювалася до Франції.

Саме вихідці з промзони, як ото Кривбасу, Донбасу та інших таких регіонів, а саме «червоні директори» сдєлалі приватизацію і сдєлалі весь рабочій клас ГОЛОЖОПИМИ і призначили тих людей своїми холопами. Чи не так, криворожани?

А як ВИ натхненно голосували за ту першу еліту, яка вас відверто ІМЄЛА... Як ви за них горою стояли, як ви шахтарськими касками по тротуарам на Хрещатику молотили.. Як от зараз..

І цей рабочій клас, як дурники, завжди вівся на пропаганду... і все, що їм казали — у вас єсть рабочая гордость.. ми кормим всю Україну, ми.. ми... нас нікто не слушаєт..нас никто нє поставит на калєні... Як от зараз..

Ідіоти...

«Для дурака не нужен нож, ему немножко подпоешь, и делай с ним, что хошь».. Згадали?

Тобто ви, виборці, вже не раз «сдєлані» ... оказалися сдєлані ще раз. Ефективно так, з чуством, з толком і розстановкою. І чекайте, коли знову позвуть стукать касками. Донецьк он достукався.

Бо за Корявченковим та Криворучкіною будуть маячити ті, хто реально буде рулювать всіма вами. Тихенько, аккуратно, і знову з чуством. Їх буде не так багато...І так звана Опозиція теж буде ВАС рулювать...усіх...

Вони домовляться, не сумнівайтеся. Бо гроші всім треба.

Я не про «рабочій клас» кажу зараз.

А фасадом буде ваш криворізький Зеленський. Тож пишайтеся.

Ви сдєлали нас, себе і всю нашу прекрасну Україну. Не сумнівайтеся.

І не по фіг, який той парламент буде?