Втрата довіри до судової влади – результат її заангажованих рішень.

Оцінка того, що відбувається з судовою системою, її рішення, які іноді суперечать здоровому глузду, свідчить про те, що ми сьогодні маємо механізм судового управління, залежний від стороннього впливу.

Нажаль, на сьогодні, більшість судових рішень, у т.ч. винесених у відношенні осіб, так чи інакше причетних до антиукраїнської діяльності в інтересах агресивного сусіда, чомусь приймаються не на користь нашої держави.

Майже сім років гібридної війни і ще, напевно, не менший період підготовки дозволили Москві створити в нашій країні розгалужену і велику мережу підпільного впливу, деструктивні дії якої зачіпають практично всі сфери життєдіяльності держави — від псевдомедійної і лжедепутатскої присутності до, як з'ясувалося, судових диверсій.

Суди цілеспрямовано займаються розхитуванням України, і, виходячи з тих вироків, які нівелюють роботу правоохоронної системи України, і дозволяють надалі розвивати «сепаратизм» в країні, можна припустити, що втручання у цю сферу Російської Федерації займає не останнє місце.

https://ghall.com.ua/2020/11/02/sudebnye-resheniya-kak-forma-gibridnoj-vojny/