Мене часто запитують: чому останнім часом у мене так багато постів про «брудну» політику, скільки мені за це платять та чи я не порохобот.

Спробую відповісти максимально коротко, адже багато букофф зазвичай не читають.

Чи не платять (навіть шоколадками)? Нажаль ні, хоча гроші (та і шоколадки) зайвими не бувають.

Я не порохобот. Чому в нашій країні існує думка, що якщо ти не любиш преЗЕдента (а я його, м'яко кажучи, дуже сильно не люблю) то ти відразу порохобот і особистий друг «бариги»?

Про «брудну» політику напишу докладніше. Розумієте в чому справа, рік тому, я надрукував красиву табличку «це не мій преЗЕедент» і почав чекати наступних президентських виборів. До речі, так само я зробив і в 2010. Щоб скоротати час почав постити в ФБ котиків, меми, смішні на мою думку анекдоти та жіночі дупи. Подібні пости отримували багато лайків, іноді і за сотню перевалювало, шо для мене багато.

Я, як і багато інших, передбачав що під керуванням Зе Команди країна скотиться в дупу (не жіночу). Але я дуже сильно помилився з розмірами, глибиною, швидкістю наближення та занурення в цю саму дупу. І я сам собі вирішив що треба лупати скелю (с) і роблю це як можу. Крім того моя мета знайомитися з однодумцями ближче, с часом стане в нагоді. Я глибоко впевнений, що дупа в 2014 була дитячим садком в порівнянні з тим, що нас чекає в найближчий рік. Але тоді нам таки вдалося долупати скелю і вона була міцнішою.

ЗЫ. Писав дуууже обережно, говорят шо зараз за подобні пости могуть за грати посадити.