#ФСБшні_підстилки

Це деталі до мого попереднього допису: https://site.ua/roman.revedzhuk/29798-feysbuk-vidaliv-cherez-skargi-shariya/

І так, Олександр Золотухін: «швець, жнець і на дудє ігрець у приліпленій до цього абревіатурі SWAT», що «працює у Політбіженець» — так він сам про себе пише(див. Фото), за сценарієм проросійського політика Анатолія Шарія розповів фантастичну історію, у яку навіть не повірили б підошви моїх тапків, якби були живі.

І так, Олександр Золотухін: «швець, жнець і на дудє ігрець у приліпленій до цього абревіатурі SWAT», що «працює у Політбіженець» — так він сам про себе пише(див. Фото), за сценарієм проросійського політика Анатолія Шарія розповів фантастичну історію, у яку навіть не повірили б підошви моїх тапків, якби були живі. Але, як я вже писав у попередньому дописі, ці «петушаріки» виконували волю мусорів, щоб підставити мене. Та їх план накрився дірявим тазіком. І якщо з Шарієм давно все зрозуміло, то є люди, які ще продовжують вірити у непорочність і патріотизм Золотухіна. Бо розпвідати він уміє добре, особливо коли накачається наркотою. А тому я вирішив дати ці деталі окремим дописом.

28 січня 2018 року, Золотухін побивається за вмерлим Сергім Разумовським(див.фотоскрін). А коли я цікавлюся хто цей чоловік, то виявляю, що Разумовський — це медведчуківський кадр з партії «Український вибір». А тут щей надісланий скріншот, як за ним у той самий день 28 січня 2018 року, побиваються в скорботі у закритій ФСБшній групі «ВКонтактікє» «Русскиє из СССР». Тут мені пригадалася історія роботи з СБУ, як той самий Розумовський проходив ідеологом у російському проекті «океан», що мав за мету створення фейкових територіальних громад імені медведчуківської федералізації. А дивлячись відео, як Разумовський при житті розповідає про глибокі матерії російської політики «України в складі РФ», я розумію чого той Золотухін так голосив за Разумовським. Як за татом. Бо такого куратора втратили ФСБшні підстилки.

Ну тай таке то. Не засмучуйтесь. Він просто кончений і виконує свою брудну роботу під ширмою патріота. Ну і він не один такий. Його послужний список перед регіоналами налічує нагороди за кращого голову комісії на виборах 2012 року, та прислуга у адвокатській кампанії, котра обслуговувала Януковича під час будівництва славнозвісного вертолітного майданчика у Києві. Ну і мало не забув, сьогодні прислали, ще у його бекграунді є херойські вчинки дрібних крадіжок у супермаркетах(див. Фото рапорту).

Про «бойові» досягнення Золотухіна мені написав мій побратим з Майдану(див фотоскрін), який захищав Україну від Росії на Донбасі. Він був на всіх бойових, саме у батальйоні «Айдар» яким прикривається ФСБшна підстилка Золотухін у прислузі «петушріків».

Власне ось відео з Разумовським:

Якщо не видалять, то оригінал допису тут: https://www.facebook.com/roman.revedzhuk/posts/3559346540783085


1. __________________

2. ___________________________


3. __________________


4. ____________________

5. __________________________