Сьогодніші розмови Порошенка з Путіним лише поможуть умиротворити українське суспільство. Ми ж розуміємо, що ні Порошенка, а ні Путіна не посадять

Проте, що показують у контексті українському народу?

1. Є голоснокричущий з повними споднями патріотизму у вишиванці Порошенко, котрий ховав за сімома замками любов до Путіна.

2. І є Медведчук, з георгіївською стрічкою, побєдобєсієм і всім набором російськолюбства, котрий нічого не ховав, бо є кумом Путіна і всюди відкрито говорить, що Росія наш друг, при цьому стверджує, що являється патріотом України.

А ви людоньки тепер судіть самі: Росія вічно буде нашим сусідом. Порівняйте брехливого Порошенка і правдивого Медведчука. Все пізнається у порівнянні. І медіа вкладає саме таку конструкцію у підсвідомість українського населення. Так, саме населення, бо залишки нації розбігаються хто куди, а ті хто там лишилися мовчать, як риби, або говорять, що їм дозволено за гроші вищеперерахованих, прикриваючись ширмою патріотизму.

На їх фоні, найбільшим патріотом виглядає тепер Аваков. Але його розмов ми ще не чули. Можливо й не почуємо. Та суть моєї думки ж не в цьому. Хоч хтось з вас розуміє, що російська петля на українській шиї затягується міцніше? Чи все нормально? Розумієте, що вас так приспали, далі нікуди. І Україну врятує тільки велике повстання. Я спеціально не згадую Зеленського, бо його нема. Він портрет, лежачий у кутку. Україною керує агентура ФСБ.