Цей день 4 линя 2014-го моє перебування в окупованому Донецьку.

Доречі, історично, що тоді відмінили ЗНО. Сьогодні всі виступають проти теперішнього рішення про ЗНО для молоді звідти. З того часу багато води-крові протекло. Там Українивже нема. Тому негативні наслідки треба очікувати, але хтось з тих студентів повернеться в Україну.

Але, я про інше. Проаналізуйте, будь ласка, тодішні дії тих, хто скористався майданом і хто грав у користь Росії та підігрував для власної вигоди у цьому конфлікті. Але прошу, тверезо мисліть. Холодно мисліть. Я тоді був переконаний і по поверненні звідти був переконаний, що народна дипломатія може мінімізувати людський конфлікт.

Вони тоді замість відкрити двері України для молоді і якомога більше звідти позабирати та дати можливості. Навпаки закривали Україну від них, а приймаючи такі політичні рішення лише ще більше розпалювали ворожнечі, працюючи на російські інтереси. Нагадую хто забув, Аваков агент ФСБ тоді був власником партії «Народний фронт» і міністром МВС. Турчинов був його соратником, а коли здавав Крим, він був в.о. президента України.

Ніколи не побачиш цього, коли не відійдеш далеко в сторону і не подивишся у пам'яті на все зі сторони. Сьогодні вже все зовсім по іншому. Сьогодні інший час, інші вже й обставини. Як я і сказав уже, багато води-крові протекло.

5f01c5b4720eb.png

Ось посилання на допис того часу: https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=757045404346560&id=100001233214856 почитайте там деякі коментарі,наскільки люди були нерозважливі, розуміючи, що я там у лігві терористів і писали всеодно дурниці.


Roman Revedzhuk Роман Реведжук