Портнов розповідає про узурпацію влади Порошенком. Емоційно так. Розказує, як Порошенко займався моралізаторством. Каже, що буде тепер добиватися, аби Порошенку аукнулися всі його реформи. І щоб він відчув тиск та переслідування, яке він чинив проти я так і не зрозумів кого.

Так от. Справа в тому, що Порошенко не займався ніякими реформами. Так, він штукатурив фасад і натягнув ширму патріотизму якою вміло з сумішшю патологічної брехні прикривав уособлену собою корупцію. Багатьох йому вдалося обдурити.

Та Портнов розповідає про якийсь на когось тиск. Який тиск? Коли всю каденцію його патрон Медведчук мав зелене світло на все. Коли Портнову створені були умови для повернення в Україну замість довічного ув'язнення. Як тим проти кого ми вийшли на революцію забезпечили безперешкодну можливість сформувати інформаційно порядок денний в Україні та паплюжити українську націю. І так можна перераховувати до безкінечності. Я не розумію про який тиск мова? Ви розумієте?

Але я розумію, що політична оргія Портнова з Порошенком під назвою переслідування, для мене є очевидною. Тому я думаю, що коли в Україні відбудеться велике повстання, то Портнову, Порошенку, Авакову, Тимошенко, Добкіну, Медведчуку і всім кивоаноністам не поможуть ані гроші, ані дах влади, ані їх словорукоблудство. У них не вистачить часу щоб втекти. І тоді відповідати прийдеться за все, за переслідування патріотів, ща паплюження української нації, за розпалювання ворожнечі. І буде суд. І буде він справедливий.

#revedzhuk #ukrainian #republican

5efbc7ff0e4bb.jpg

Роман Реведжук Roman Revedzhuk