Роман Реведжук Roman Revedzhuk.

Вчора о 16:45 ·

ПЕТРЕ — ВРЯТУЙ УКРАЇНУ!
Зараз я напишу непопулярну річ. Дуже непопулярну. Але прошу вас не судіть строго. Я пишу те, що болить у мене за Україну.
- У 2014-му в Порошенка був шанс зробити Україну могутньою, європейською державою. Він очолив корупцію, дав можливості стати мультимільйонерами близькому оточенню і сам став мільярдером. Завдяки йому голови підняли відверті вороги і топчуться по історі революції гідності, паплюжать Україну та переслідують українців. Порошенко просрав майбутнє України.
- Сьогодні у Порошенка є знову історичний шанс. Я гадаю навіть більший шанс, як той, що був у 2014-му. Його викликають в суди. І можна не ховатися за платним цирком порохолюбів. А прийти, з гордо піднятою головою, виголосити щиросердечне зізнання. Та не по справах, які придумані теперішниками у владі для чергового політичного розводняка українців.
Порошенко сьогодні, як ніколи має історичний шанс зламати цю корупційну систему. Адже він, основну частину років незалежності був при владі у різних іпостасіях.
Люди подумайте логічно.
- Коли Петро Порошенко на суді розкаже, за всі ці роки: що вкрав, з ким крав, де крав, як крав, поздає всіх і тих що були, і тих що тепер є. Схеми, договорняки з Аваковим, Медведчуком, Тимошенко та іншими, кругові поруки і т.д.
Україна зміниться!
Петре !!!
Є дуже проста істина, все треба починати з себе. Почни з себе. Розкажи правду. Маєш шанс. Не ховайся за дітьми та жіночими спідницями. Будь мужиком. Зламай корупційну систему. Врятуй Україну. Зайди в історію, як той хто поламав корупцію. Віддяч українцям за те, що повірили у твою брехню і проголосували за неї. Віддяч іншим за те, що повірили у брехню Зеленського і теж за неї проголосували. Віддяч Україні, що ти жив ці всі роки, а українці існували. Мені, як твоєму виборцю віддяч. Стань рушійною силою. Бо життя на землі не вічне, страшний суд чекає всіх нас, а домовина кишень не має.

Твоє щиросердечне зізнання, матиме виправдальну складову і сидіти не будеш сто відсотків. За тебе вийдуть мільйони на захист. Тебе захистить кожен українець, який живе у всьому світі. Такого в історії світу не було. Про тебе говоритимуть покоління на рівні з Шевченком чи Франком. Ти станеш Бандерою сучасності. Петре, не просери й цей шанс. Дай можливість українцям повернутися додому. Прошу тебе Петре, як побратим, хоч і колишній вже, але повторюся, я за тебе голосував. Зовсім не жартую!
Поширюйте, щоб дійшло до адресата.
Друзі, я пишу вам контакти Порошенка, подзвоніть йому, наверніть на шлях істини. Також даю контакти Зеленського, скажіть хай іде та не мордується. Шукайте у перших двох коментарях.
З повагою,
РОМАН РЕВЕДЖУК

#Реведжук #Revedzhuk
Фото зроблене на дні народження Епіфанія. Ініціатором був не я.

Світлина від Романа Реведжука.