June 16, 2020

З власних спостережень по #справі_Стерненка.

f374b45f4d76ba447b7b1.jpg
Journalist Roman Revedzhuk

Весь сценарії довкола цієї справи виглядає цікаво, має глибокий підтекст. Багатоходівочка...

✓ Перший напрямок: для внутрішніх розкладів серед націоналістичного середовища показана форма беззаконня, та водночас формується певний культ нового лідерства. Зворотня сторона якого у протестній підтримці демонструє керованість. У подальшому сформований авторитет матиме можливість направляти цю течію суспільства у тому чи іншому напрямку.

✓Другий напрямок: колаборація політиканів, підтримка Стерненка з боку Порошенка, Тимошенко, ручної партії цих двох «Голос» — котрі мають свій шкірний інтерес в цьому. Справ подібних, як у Стерненка, навіть з більшим свавіллям системи, але такої коаліції політичного захисту не було у жодній. Окрім тих, хто хвилею революції мав результат.

✓Третій напрямок цього сценарію: той самий тимчасовий-незмінний міністр Аваков робить собі лице перед міжнародною спільнотою, типу: бачите з чим ми маємо справу, скільки ультранациків, які влаштовують провокації для захисту свого, котрий перевищив рівень самозахисту і вбив людину. А якби не я міністр МВС, то хто захищав би ваш бізнес, інвесторів і т.д. Все це потребує важких зусиль, дайте грошей, поможіть нам ще на реформи. А все решта то політичні спекуляції проти мене.

9be0852a26da5976a8c22.jpg

✓Тому все це виглядає добре спланованою схемою, яка має взаємовигідний результат. Як я і говорив, в Україні, вони всі між собою взаємопов'язані і просто так нічого не відбувається без політичного договорняка. А про плановані акції для формування суспільних настроїв, мені відомо не зі слів. Хто не бачив, я говорив про це у великому інтерв'ю:

✓Роль СБУ: у цій історії вона приймає участь номінальну. Але при цьому спостерігають за всім. Бо ж не варто забувати, що «Прави Сектор» був проектом, який реалізував агент ФСБ Валентин Наливайченко через свого помічника Дмитра Яроша. А всі керівники обласних управлінь були завербовані у СБУ коли Наливайченко отримав там посаду на хвилі «Революції гідності». Як вже відомо вам, я теж знаю про це не зі слів. Сьогодні він депутат парламенту від партії «Батьківщина».

✓Про держзраду Наливайченка я розповідав: http://factor-news.info/zelenskyj-vyrishyv-zminyty-golovu-sbu-bude-agent-fsb-video/

✓Отже, з цієї історії витиснуть максимум і розведуть вчергове міжнародних донорів на гроші, котрі розпилять між собою Аваков, Порошенко, Тимошенко і т.д. Доречі Аваков також вихідець із партії «Батьківщина», а сама назва цієї партії має свою істину, бо батьківщина у її лідерки своя. А Порошенко, як «справжній» її опонент, від минулого року має угоду політичну з Тимошенко, а з Аваковим спільну підконтрольну організацію, через яку розпилюють міжнародну допомогу. Для розуміння їх публічних сварок, пригадайте, як гризлися між собою Тимошенко і Ляшко, а тижнем назад спільно чаювали.

7b2d1a2bf17e9c56f44b4.jpg

Мисліть глибше, люди, вас розводять вчерговий раз.

P.S.

Єдине, що досить дивно — це той факт, що тато Стерненка здається працівник структури МВС. Але хто ж буде розбиратися у цих деталях. Тай може сам Стерненко не знає, а його лиш у сліпу використовують. Просто коли Портов (партнер Авакова, також вихідець з партії Баттківщина) мені погрожував, тай не тільки він з тої проросійської свиноти, то я не бачив аби хтось сильно обурювався. А тут все досить дивно виглядає. Я знаю, точно не зі слів, що коли йде реальне заказло в усіх традиціях поліцейсько-тоталітарної сучсистеми, то робиться швидко і без політичного шоу. Окей. Завершую. Та ця історія під назвою «проти Авакова» йде тільки в користь йому та його політичним партнерам. Судіть самі. Не буду писати своїх здогадок, бо ще скажуть, що я всесвітьній зговір приплітаю. То таке. Лише мої спостереження, які вирішив записати. Хай будуть для архіву.

#Реведжук #Revedzhuk