Вчора, 4 червня, 13:36

Відомий український журналіст, політичний діяч Роман Реведжук, який зараз переховується в Європі, дав відверте інтерв'ю, в якому розкрив корупційні схеми у вищих ешелонах влади, розповів про співпрацю з СБУ, відвідини окупованого Донецька і план довести справи про злочини мафіозно-олігархічної системи до міжнародного трибуналу.

ce71dd6d47956f1332d2d161aec66639.jpg

Як відомо Роман Реведжук раптово зник наприкінці лютого. Пізніше стало відомо, що він виїхав з України і попросив політичного притулку у одній з європейських країн. Причина — тривале стеження та переслідування, про які він неодноразово заявляв публічно, пишуть Версії.

На початку квітня активіст повідомив, що в Україні планували кілька варіантів його вбивства.

Незабаром вийде відверте інтерв'ю Олександра Гукова з Реведжуком. В ньому прикарпатець розповість про «вербування СБУ», спецоперацію в окупованому Донецьку та ймовірні злочини верхівки української влади.

«Він готовий свідчити про злочини відомих посадових осіб. Настав час звертатись до міжнародної спільноти і діяти, йде геноцид українців. Як уже відомо, Романа Реведжука планували ліквідувати. Сьогодні він переховується в Європі. Свідки злочинів української влади мають довести справу до міжнародного трибуналу», — відмічає Олександр Гуков.