#ПРОСТОНАРОДЕЦЬ

Вчора і сьогодні всі обговорюють, як президент Зеленський зустрічав 2020 рік на гірськолижному курорті Буковель в Карпатах. Також активно ширять мережею фото де Зеленський у лижному костюмі з народом. Воно облетіло всі шпальти центральних і не тільки засобів масової інформації. Але про це хвилькою згодом.

5e0df839a5d39.png


За моєю інформацією у новорічну ніч там був і господар курорту олігарх Коломойський. Та ще багато його партнерів і прислужників групи «Приват». Можливо й тому Зеленський на правах колишнього бізнеспартнера Коломойського також вирішив відсвяткувати там. Так би мовити у колі «родини». Адже, як раніше передавав Офіс Президента України, що президент «очень устал», тому рідна тусовка мала компенсувати цю душевну травму Володьки.

Повернемося до фотографії простонародця Зеленського з виборцями. Я коли зайшов на сторінку автора цього фото, а там «москва», «кремль» і «краснаяармія». Я зрозумів, на Буковелі в Новорічну ніч зустрічати 2020 дійсно зібралася вся родина. І #какаяразніца що там на фото, коли «свій до свого по своє». Можете самі собі подивитися на ті фотки.

5e0df7ebd63d5.jpg

5e0df800633d2.jpg


5e0df80ecbd20.jpg


І доречі на завершення, хочу нагадати, що така інформація для мене не являється якимось здивуванням чи відкриттям. Бо ще у 2018-му році писав про ці буковельсько-російські мелодрами, як вассали Коломойського, смотрящі по буковелю, колишні народні депутати Шевченки для випадків травм на курорті мають у партнерстві аж цілий «Центр реабілітації доктора Бубновського».

Для довідки:
Ідентифікаційний код юридичної особи: 38731787, засновник цього центру: БУБНОВСЬКИЙ СЕРГІЙ МИХАЙЛОВИЧ. Адреса засновника: 109156, МОСКВА, ВИХІНО-ЖУЛЕБІНО, ВУЛ.САРАНСЬКА, 6, КОРП.2, КВ.64, РФ.

5e0df9db9b6cb.jpg


Практично всі ТОВ «Центр реабілітації доктора Бубновського» по Україні, та навіть у Севастополі, записані на Павленка Костянтина Віталійовича. А Івано-Франківське відділення, розділяє з ним Жанна Шевченко, дружина Віктора Шевченка рідного брата Олександра Шевченка. Ну і звісно сам гуру закладу Бубновський Сергій Михайлович, громадянин РФ. Саме цих трьох людей найчастіше можна побачити у документах власників «Центр реабілітації доктора Бубновського» по всій Україні, і навіть в окупованому Криму.

Ви ще не забули, як там по класиці «кримнаш».
А я ж Вам говорив, ще тоді, що всі вони #простоуродці одним миром мазані.
Завжди ваш,
РОМАН РЕВЕДЖУК

https://www.facebook.com/roman.revedzhuk/posts/3094936663890744