Роман Реведжук
16 грудня о 22:24 ·


Товариство, мені написали сьогодні кілька людей з докорами, як я міг незнати про цей законопроект і підтримував Порошенка. Адже виявляється він був внесений за його каденції і не будь-ким, а саме депутатами його фракції (див.фотоскрін). Я розумію, що звинувачувати у всьому можна всіх, але законопроектів тисячі і я дійсно не знав про цей конкретно. Але якщо подивитись мою стрічку, то пані Геращенко, яка є його основною авторкою і кричить найголосніше про український патріотизм, а в кулуарах варнякає на чисторуском, ніколи не викликала у мене довіри. Але як кажуть диявол криється в деталях.

Отже, про що мова. Завтра хочуть проголосувати за цікавий законопроект під номером 0931. Коли я перечитав його, зрозумів, чому саме кілька днів тому було це шоу по справі Шеремета. Найімовірніше для того, щоб відволікти увагу від важливого. І це лише підтверджує моє твердження, що всі хто у владі 28 років є взаємопов'язаними. Присосалися до державних грошей і вправно грають то опозиціонерів то коаліціянтів. А українцям від того користі, як від цапа молока. Так от, я вичитав цей законопроект, стрілочками відзначив найкритичніші моменти(див. скріни).

Коротко поясню у чому суть. До прикладу в церкві священник скаже, що нетрадиційний шлюб то погано, а гомосексуалізм і т.д. являються аморальним явищем і треба прагнути до традиційних стосунків, зміцнювати родину та інститут сім'ї. Його за таке звинуватять у віктимізації і притягнуть до відповідальності. Наприклад ваш сусід піде на гейпарад і ви напишете на своїй сторінці у фейсбуці, інстаграмі чи будь-якій іншій соціальній мережі, що він ненормальний. Або побачите гейпарад на вулиці, по телевізору і напишете, що це погано, або як я їх називаю сексуально збоченими, вас і мене звинуватять у дискримінації за асоціацією і притягнуть до відповідальності. Або ви чи хтось скажете, що наприклад депутати верховної ради під*раси. Тоді нас звинуватять у множинній дискримінації і також притягнуть до відповідальності.

Що найцікавіше: все це робитиме особа, яка буде призначена тими самими під*арасами, тьфу ти депутатами — уповноважена особа. Ця людина буде мати цілий штат, який буде трииати нас всіх під пильним прицілом і писати приписи та постанови і скеровувати їх до суду. Як би сказав мій покійний тато, царству йому небесне, «а най їх шлак трафить». Такого пресингу на конституційні права і свободу думки ще не було. Прочитав увечері в Олександр Турчинов, що він закликає, аби не підтримувати цей законопроект. Але не прочитав слова «подяки» в адресу авторів цього законопроекту. Він то точно пильніше слідкував за цією братією будучи секретарем РНБО, які підривали національну безпеку отакими звконопроектами.

Автори цього законопроекту жерли гранти з офісу Сороса, писали вигідні законопроекти які роз'єднують націю і під голосні патріотичні вигуки просували їх маючи більшість. Сьогодні офіс БРДМ наплодив у парламент ще більше грантожерів. Тому й політика теперішників йде у послідовному продовженні тої, яку вели попередники. Лишень кишені ляльководів, які отримують прибутки з держави змінилися. Вони винищують українську націю на зародках. Всіма способами. Недаремно це називається гібридна форма.

На завершення, з тих смс які сьогодні отримав, завтра багато свідомих людей з усіх куточків України їдуть під парламент, аби вимагати не голосувати за цей законопроект. Я закликаю всіх, зверніться до своїх депутатів, роз'ясніть їм, що за підтекст несе в собі цей законопроект. Вимагайте не голосувати, а повернути на доопрацювання і внести у нього правки. ЦЕ ВАЖЛИВО!

МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!

5dfe8aad1cd11.jpg

5dfe8ab8d88a5.jpg

5dfe8ac3e581a.jpg

5dfe8ace19d67.jpg

5dfe8ad8b33a5.jpg