Два дні про це говорять Навіть більше. Маю на увазі про те, що в ефірі на Телеканал «Прямий» кричать про тиск на свободу слова. Якщо чесно, то кілька днів тому, мене обурило, як Yanina Sokolova в одному інтерв'ю назвала працівників цього телеканалу секондхендом. Бо вважаю, що так не можна говорити, адже на цьому телеканалі працює багато людей, які не паплюжать честь професії і мають гідність. Вони не винуваті, що в Україні немає незалежного медіаринку і вони змушені працювати, аби розвиватися, а інколи, й виживати. Тому пані Яніна, ставлюся до Вас з повагою, але вважаю, що за таке варто вибачитись, бо злети завжди мають падіння.

Я не хотів коментувати більше нічого, що пов'язано з цим телеканалом. Навіть шкодував, що написав допис, як мене запросили туди на ефір, а після моєї критики у бік Порошенка скасували запрошення. Бо опоненти Порошенка після мого допису, хотіли більше коментарів для якогось сюжету. Щоб потім нарізкою подати лиш те, що їм треба. Але вчорашні події на цьому ж телеканалі мене, як людину, що розбирається в медіа, збентежила не на жарт. Ну дивіться:
-спочатку вони називають телеканал опозиційним.
-потім коли у власника відбуваються обшуки, вони кажуть про тиск на свободу слова.
-а далі у прямому ефірі показують людей у балаклавах, вдягнениху камуфляж з автоматами, які стріляють, а потім роблят селфі з ведучими.

Давайте попорядку. Матюкатися не буду. Стримуюсь.
1. Який опозиційний? Як медіа може бути взагалі опозиційним? Телеканал, Газета чи інше медіа, може бути об'єктивним, або заангажованим. Медіа не може бути опозиційним. Ви ж бляха-муха були колись об'єктивними.
2. У власника телеканалу відбуваються обшуки. До чого тут тиск на медіа? Ви мали розібратися у ситуації, дати об'єктивний сюжет. Але ж ні, розкричалися про тиск на свободу слова. То вже потрібно було дати хоч якусь правду, ну наприклад «зараз проходять обшуки у колишнього регіонала який тепер є властиком телеканалу».
3. імітація терористичного акту у прямому ефірі. Ви йобн*лись. І похер, що ви там вибачились. Ви кончені. Всі хто є сьогодні обличчами телеканалу на зарплаті у Порошенка звільніться, підіть нах*й. Ви підставили тих журналістів, котрі насправді є чесними і не мають гнилої сутності, як ви разом взяті. Доречі можете видалятися з моєї френдстрічки, якщо забули це зробити по команді шефа, ще у попередній раз.

Висновок: коли медіа попадає у руки політиків, котрі перетворилися у дешевих популістів, воно досягає дна вати яку продукує на телеканалі «Прямий» полтавський напівблогер. Поки там мають притулок моск0вські мігранти-фарисеї ганапольського штибу. Буде отака пряма катастрофа, але точно не свобода слова. Вона перестала там бути тоді, коли Порошенко програв вибори. Він з усім своїм оточенням стабільно їде розумом до дна. Сьогодні цей телеканал знахоться у стрімкому падінні рейтингу на п'тому місці з кінця серед 17 провідних медіа України. Якщо у цифрах то рейтинг на рівні 2%. Якісь дивні асоціації: 5-те місце, 5-тий президент, 5-та точка організму людини. Соупадєніє? Ніт!

Маю констатувати, що в Україні є певне коло журналістів, які постійно мігрують з одного медіа на інше, виконучи роль захисників власників цих медіа. Тому, незалежної журналістики в нашій державі, як такої неіснує. А ті, хто, незалежні, чи мають окремий свій шлях успіху, постійно наражаються на критику від цих медіаемігрантів.
І уже зовсім на завершення, вважаю треба зайнятись купівлею медведчуківських телеканалів. Але Державне бюро розслідувань проігнорувала мої заяви, які я подав більше трьох місяців тому.

Такі справи.
Пам'ятайте, моя думка завжди альтернативна тій, яку проплатили олігархи. І не забувайте підписуватись на мій телеграмчик: t.me/revedzhuk

5dc5e03fc3c2c.jpg
5dc5e054df148.jpg