Вітаю товариство!
Понеділок каже, що тиждень буде багатообіцяючим.
Мої джерела з партії Європейська Солідарність дали одноголосне підтвердження інформації, щодо комбінації «#ГОНТАРЄВА2», яка має попсувати імідж України добротно. В кінці розкажу у який спосіб.

Кілька днів тому півблогера Андрій з Полтави розказав історію, що помешкання де він жив замінували цілим автомобілем вибухівки, про що на електронну пошту участкового повідомили з такзваної ЛНР. Поліція звісно свою роботу знає, пригнали повний двір різних служб, нічого не знайшли і поїхали. Але я переконаний, вони не взнають, що той хто комбінатор який півідомляв ніби то з ОРДЛО, насправді сидить у одному київському офісі по вулиці Лаврська і вже навіть позамітав сліди.

Я вже кілька разів говорив, що має настати той час, коли я розкажу про смердючого тхора з оточення Порошенко. Все часу не вистачало, та й підходящого моменту не було. А тут пішов сморід через зливні бачки про політичні переслідуання півблогера і я зрозумів чий тхір смердить. Є такий у Порошенка в офісі #Володя_Горькавенко. Порошенко його в кінці своєї президентської каденції призначив членом Нацради. Я так і не зрозумів чого він тоді так вчинив. Потім Зеленський скасував той указ і цей тхір почав підвонювати. А тепер я так припускаю, чим більше Петро не президент, довольство таким тхорам урізають, от вони комбінують всіляку агонію, аби вислужитись на додаткову цукерку. Аплодую Зеленському, що скасував тоді Указ, бо цей тхір якби був у Нацраді, то засмердів би всю Україну. А позаяк він за професійними якостями природжений брехун, то не одразу б стало зрозумілим звідки саме б поширювався той сморід. Щоб ви розуміли, коли він працював у адміністрації Порошенка «пультом від телевізора»(так його називав один мій знайомий з оточення Петра), то навіть пробував наїжджати на колишніх колег по цеху, бажаючи включити в їх телевізорі своє кіно. Що ті аж не витерпіли й розказали про це публічно. За їх словами, такого навіть при Януковичу не було. Але не буду зараз багато букв витрачати у одному дописі на одного «петрового тхора». Він насправді не один такий, але смердить більше за всіх.
Якось при нагоді розкажу детальніше.
Можливо у якомусь відеоінтерв'ю коли запросять.

І так, вернемося до півблогера Андрія з Полтави.
На початку свого блогерства він розказував, як йому сильно погрожують з РФ за його позицію, та просив більше грошей скидати на картку. Хоча я так і не зрозумів його позиції і в чому вона саме проявляється.
Але, то таке...
Підписники йому слали грошей відбираючи з сім'ї, а він собі купив новеньку машину.
Тепер він розказав нам про те, як його ніби замінували з так званої ЛНР, а через день про атаку на його програму. Як я розумію, вона власне демонструє у своєму корені назви якраз ту його позицію, про яку він розповідав. І всюди він ставить цифри банківської картки, з конкретном закликом «дайте грошей». Такий собі соціальний народний альфонс. Мені це нагадало мера Львова Садового, коли до нього пропадав у ЗМІ інтерес, то він їхав кудись з дому і йому одразу стріляли в будинок з гранатомета. А потім тиждень всі про це говорили. Так само й тут, півблогер Андрій з Полтави перейняв досвід і давай хайпувати.

5d925fe58307b.png

Бо що таке реальні погрози, як мені наприклад були, він не знає. У мене й по сьогодні не спокіно. Також цікаво, що він ніби не хотів розповідати, але що гріх таїти, каже розвівся рік тому з жінкою. І я здивувався, чого він не зробив це окремим блоком. Також опублікував би номер банківської карти, щоб підписники йому скинулись на гумову жінку. Бо кажуть фахівці, що жити рік без жінки, то реально небезпечно. Хоча кажуть є виключення. Бо у разі сексуально-психічних розладів і любові до чоловіків система працює стабільно. Я не роблю жодних припущень, бо звідки мені знати причини, чому він насправді розлучився. Тай то його справа. Але раз я вже подивився шматок відео з цими його одкровеннями, то пару слів пробігся.

Тепер найцікавіше, що я писав на початку. Для чого весь цей хайп-сморід відбувався. А почалося все дійсно з Гонтарєвої. Зрозуміло кому саме не вигідно, щоб вона поверталася до України. І тому їй забезпечують ці всі переслідування, підпали і так далі. Я переконаний, що робиться все без її відома. А тепер півблогер з Полтави розказав про переслідування підраховуючи скільки ви пришлете йому грошей. То ж в чому полягає комбінація «гонтарєва2». Насправді за моєю інформацією, півблогера Андрія з Полтави також готують до міграції в США. Це добавить до кейсу негативного іміджу України. Заявивши десь у Європі про переслідування і небезпекою проживання в Україні, можливо й не збентежить інвесторів з різних країн світу, але точно не посприяє цьому. Доречі у цього півблогера з Полтави є у США «брат по розуму», такий самий півблогер Павло з фури. Другий маючи американське громадянство, зможе посприяти своєму розумовому брату помогти отримати статус політичного притулку. І тоді він звідти буде вам розповідати, що нема грошей, висилайте знову. А тим часом тхори з офісу «ПП» будуть придумувати чергові комбінації. Та я буду їх вчасно розгадувати в тому числі й підтверджувати з допомогою власних джерел. І їх комбінації спливатимуть на поверхню без результатів.

Доречі, раз я вже пригадав свою ситуацію з погрозами, мені на початку 2019-го також пропонували виїжджати з сім'єю закордон і просити політичного притулку бо є реальна загроза. Але я свідомо не робив того, щоб не підставляти імідж країни та президента в цілому. Незважаючи навіть на те, що держава тоді не забезпечила охорону ні мені, ні моїй сім'ї. Я робив це власними ресурсами і продовжував тримати державницьку позицію.
Промовчу за наші переїзди з маленькими дітьми. АЛе ради справедливості, хочу сказати, що у офісі Порошенка є дуже багато порядних людей, котрих я поважаю і знаю, що вони точно не є учасниками тої агонії, яка зараз шкодить Україні.

Звісно можна було написати лиш контекст їхньої комбінації «гонтарєва2», описати кількома реченнями даючи суху інформацію. Але я не люблю насухо.
Все має бути добре змащено!

Завжди ваш,
РОМАН РЕВЕДЖУК

ПІДПИСУЙСЯ ЩОБ ЗНАТИ БІЛЬШЕ:
1. https://t.me/revedzhuk
2. https://www.facebook.com/roman.revedzhuk
3. https://www.instagram.com/roman_revedzhuk/
4. https://twitter.com/rrevedzhuk
5. https://www.youtube.com/user/rrevedzhuk/channels