2 серпня 23:54 год.


В країні закінчується політична еліта. Немає політичної культури. Немає політичної етики.

Дві години просидів в студії телеканалу ЗІК без слова. Я розумію, ви скажете: а навіщо туди ходити? Канал Медведчука і все таке. Ну мою позицію більшість знають, а хто ще ні: вважаю, треба йти і висловлювати свою думку. В тому числі і про власників таких телеканалів. Я демократію виборював, як і інші майданівці для України.

Та ситуація сьогодні геть дивна. Спочатку ведуча проанонсувала почерговість висловлювання ряду спікерів, в тому числі й мене. Та згодом коли я мав говорити на себе перебрав слово інший експерт (то так виховано в сьогоднішніх умовах). Я мовчав, ждав коли ж ведуча надасть мені можливість висловитись. А далі реклама і замість поставити в пріорітет мою можливість висловитись, ведуча продовжувала давати слово іншим експертам. Жодним натяком не згадуючи, що я ще не висловився.

Мене нереально приписати в прихильники Наталки Влащенко, але там, хоч був якийсь таймінг, дисципліна і повага до запрошених. Доречі, сьогодні, коли мене запрошували, наголосили, що всі в рівних умовах.

Мене на канали Медведчука останнім часом майже не запрошують. На декотрих взагалі в чорні списки внесли. А на ЗІК раз на місяць, щоб прикритися ширмою демократії. Я здивувася спочатку, особливо коли почув, що ведуча Юлія Литвиненко. Тепер розумію, що таке медіахвойда.

Не став чекати завершення, поїхав додому. Мало того, що вирізаю час, відгукуюсь на запрошення гостьових, приходжу. Але така неповага вперше. Ніколи не був у цієї ведучої на ефірах, тому не знав, що таке може бути. Тепер знатиму.

Розумію, що у вирі новин та політичного інтригантства, цей пост, щей так пізно написаний загубиться. Але пишу його, щоб зафіксувати позицію. Така собі «записка сумашедшого» в щоденничку. Ну, а раптом хтось прочитає і перестрахується. Або хтось потім нагадається. Бо я казав, не ходіть до таких на ефіри.

На добраніч!

Завжди ваш,
Роман РЕВЕДЖУК

ПІДПИСУЙСЯ ЩОБ ЗНАТИ БІЛЬШЕ:
1. https://t.me/revedzhuk
2. https://www.facebook.com/roman.revedzhuk
3. https://www.instagram.com/roman_revedzhuk/
4. https://twitter.com/rrevedzhuk
5. https://www.youtube.com/user/rrevedzhuk/channels


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2766898163361264&set=a.652031971514571&type=1&theater