20 серпня о 09:50

Виходить так, що останні 5-років ми боролися за суб'єктність країни на світовій орбіті. За незалежність боронячи територіальну цілісність. Відроджували історичну справедливість, вшановуючи українських героїв посмертно. Посмертно героїв отримували українські захисники в сьогоднішніх реаліях російсько-української гібридної війни. Ми боролися за самобутність, декомунізовуючи українську територію. І за це нас потрібно зневажати. Як це зробила позавчора жінка прем'єра Ізраілю, котрий минулого року був на підтанцьовці у Путіна з колорадською стрічкою пабєдітєля. А, звісно ж, потрібно нас зневажати за те, що геноцидами у різні режими, українців було знищено найбільше. Навіть більше, як холокостом євреїв. Просто наразі українці не навчилися лобіювати свої історичні цінності, так, як роблять це євреї.

Українці толерантна і мультикультурна нація. Як би і хто не намагався закидати протилежне, чи упередженість до окремих народів — не вийде! Та окремі вибляdки, користуються добротою української нації і зневажають її. Зеленський зневажав українців десятиліттями, чота прем'єра Ізраілю взагалі покришила коровай і потопталася своїми ратицями по ньому, Дубінський раніше хотів газом травити українців, а тепер взагала пише, що Ізраілю нема чого поважати Україну і їсти хліб з українських рук. Що далі?

Я вже неодноразово говорив, що у кожній нації є свої жиdu. І через таких, як ці вибляdки, у подальшому пожинатиметься хвиля ненависті з боку українців до єврейської нації, як наслідок. Вони це роблять свідомо і спеціально, щоб спровокувати і у подальшому, якщо їм вдасться, відкинути Україну в потойбіччя до країн третього світу ніби то через масовий антисемітизм. Відповідно, Україна стане колонією ізнову повернеться під російську протекцію. Тому, що сьогодні інформаційними стовпами являються малороси, котрі служать своїм хазяїнам, у яких з Росією нічого особистого, тійльки бізнес.

Варто українці згадати свою історію, та перестати голосувати емоціями і обирати жиdiв без національності до влади в Україні!



Такі то справи товариство.
Завжди ваш,
Роман РЕВЕДЖУК

ПІДПИСУЙСЯ ЩОБ ЗНАТИ БІЛЬШЕ:
1. https://t.me/revedzhuk
2. https://www.facebook.com/roman.revedzhuk
3. https://www.instagram.com/roman_revedzhuk/
4. https://twitter.com/rrevedzhuk
5. https://www.youtube.com/user/rrevedzhuk/channels