КОРОТКО ПРО ВЧОРАШНЄ НА ZIK

Я багато разів був на телеканалі ЗІК. В тому числі, на ток-шоу «Народ проти». Я йшов, незважаючи на ворожу атмосферу. Адже знав, ще 11 місяців тому, що опосередковано Медведчук має відношення до цього телеканалу. Писав про це. Але широкий загал тоді не хотів це сприймати.

Вчорашній ефір був особливо неприємний. Мало того, що декілька днів тому стало відомо широкому загалу про купівлю телеканалу ЗІК менеджером Медведчука, так студію заповнили по особливому представниками руського духу. Добре, що я постійно ношу хрестик на видному місці, то хоч оберігає мене від цієї нечисті.

Тому я свідомо йшов, щоб виказати свою принципову позицію. Щоб розповісти правду, про ворога українського народу Медведчука, який розпускає свої метастази все далі в тіло України. Я вважаю, що ми на «майданах» вибороли демократію для України, заплативши дорогою ціною. Тому маю право!

Зрозуміло, що подонки завжди намагають користатись нашими здобутками. Купують канали, щоб вести російську пропаганду. Ви знаєте мою позицію, в Росію на телеканали, ані кроку. А в Україні треба йти на ворожі канали і нагадувати ворогу про те, що він у нашій країні чужий. Треба не дозволяти пропаганді стріляти в голову людям.

Зрозуміло, що Медведчук дуже чутливий до праіди про нього, тому, якщо перестануть запрошувати на цей телеканал, як і на НьюзВан та 112, то мене не здивує. Я вчора сказав, те, що має сказати кожен поважаючий себе громадянин України!
ВІДЕО: