РЕВЕДЖУК ПРО ПЕРШІ КРОКИ ЗЕЛЕНСЬКОГО НА ПОСАДІ ПРЕЗИДЕНТА

11 Квітня 2019 13:02

Команда Володимира Зеленського складається з колишніх представників Партії регіонів, тому його президенство призведе до згортання демократичних процесів.

Таку думку в ефірі «Прямого» висловив блогер Роман Реведжук.

«Змоделюймо, перші кроки, виходячи з того, що ми бачили в процесі виборчої кампанії. Я перерахую ті перші кроки, які я бачу паном Зеленським уявно бачачи його на посаді президента. Це тріумфальне повернення олігарха Коломойського, якому вручать офіційний джек-пот у приміщенні Нацбанку у розмірі двох мільярдів доларів», — розповів Реведжук.

Наступним, на думку блогера, кроком буде «поїхати до Путіна, щоб стати на коліна та дати наказ „Припинити стріляти“, а також відвідати Рамзана Кадирова.

„Встановити «шибениці Портнова» на Майдані, де страчуватимуть тих, хто має іншу точку зору“, наголосив Реведжук.

Також серед кроків Зеленського на посту президенти блогер називає офіційне перейменування телеканалу '1+1' в „ЛайфНьюзУкраїна“, трансляції щотижневих концертів студії „Квартал 95“ з Адміністрації президента та новорічних випусків з Верховної Ради.

„Заборонити згадувати слова «експертиза» стадіон“, „наркотики“, — розповів Реведжук.

За словами блогера, кадрова політика Зеленського — це Олена Лукаш на посаді міністра юстиції та Андрій Портнов на посаді Генпрокурора.

„Які ще можуть бути кроки та кадрові рішення Зеленського, як політика, я особисто не бачу. З тої команди, яку ми побачили — колишні керівники молодіжних організацій Партії регіонів, нинішні депутати, які зрадили ідеали Майдану, прийшли туди й стали якимись радниками, щоб не втратити точку сидіння“, — наголосив Реведжук.

На думку блогера, є показовим моментом, коли під час акції протесту під штабом Зеленського стягнули тітушок.

„Ця людина ще ніколи не була в політиці, і сьогодні зганяє тітушок, що буде, коли він попаде в політику?“, — підкреслив Реведжук.

Також блогер зауважив, що важливим моментом є те, що один з основних „кадровиків“ Зеленського є міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. На думку Реведжука, це пов'язано з тим, що якщо до влади прийде Порошенко, то на Авакова чекає кримінальне переслідування за низку вчинених ним зловживань під час перебування на посту міністра.