Кадрова політика...

Зрозумівши програш Тимошенко, Арсен Аваков маючи теплі стосунки з олігархом Ігорем Коломойським, прийняв його пропозицію і зробив ставку на Зеленського. Зрозуміло, що у нього інших варіантів нема. Адже у разі виграшу Порошенка, Аваков позбудеться не тільки і посади і впливу на державу. Йому прийдеться відповідати за корупційну діяльність і приріст кримінального контингенту в Україні яким він себе оточив. А ставати вчерговий раз емігрантом в його плани ну аж ніяк не входить. Його домовленості у наступному форматі: завівши Зеленського до президентсько кабінету, він отримає крісло Прем'єр-міністра України. А як ми знаємо, основні фінансові потоки йдуть через Кабмін. Тому Зеленський зараз єдиний для Авакова шанс вижити та уникнути відповідальності. А також отримати фул-хауз. Я свідомо не зачіпаю російського сліду, тому, що це окрема тема, хоча я вже наводив приклади.

Форсування підтримки ЗЕ йде через партнерів Авакова з вірменської діаспори. Як інформують мої джерела з штабу ЗЕ, певні комунікації є через ГО «Рада національни спільнот» організатором якої є Ашото Аванесян. Під прикриттям національностей йде збір впливових бізнесменів у підтримку ЗЕ. Далі в грі важковаговики: Вілєн Шатварян, який є «смотрящим» за Укрзалізнецею. Також він контролює більшу частину грального бізнесу. Хто такий Шатварян у вузьких кругах знають всі: кум покійного Януковича(молодший син Януковича хрестив дитину Шатваряна). Після «Революції Гідності», Шатварян втік на Росію, а сім'ю вивіз в Турцію. Але як кажуть в народі «ворон ворону око не виклює». Тому Аваков, як лиш тільки засів після Майдану в крісло Міністра МВС, закрив усі кримінальні справи Шатваряна і той спокійно повернувся в Україну. Зараз Аваков через Шатваряна фінансує виборчу кампанію Зеленського. Також через підконтрольні йому держустанови та підприємства будуть давати результат ЗЕ.

Ще одна важлива інформація, у який спосіб Аваков буде робити результат у другому турі Зеленському — це Пенітеціарна служба. Хто не знає Пенітеціарка під Мінюстом там Міністр Петренко, який є креатурою Авакова. Тому не дивно, що зараз під призмою голосуй за ЗЕ, смотрящим по зонах та сізо завозять презенти у вигляді твердої суми. Тому виходячи з вище описаного, не варто дивуватися, що всякі там «портнови» погрожують розправою опонентам ЗЕ. Або вчора у стилі російських репресій поліція арештовує на Майдані Леоніда Овчаренка з інформаційними листівками про ЗЕ. Не дивуйтесь дивним висловлюванням Зеленського «не хочу чтоб вас били» у бік журналістів. Вчорашнє признання Зеленського в «любові» Авакову у вигляді подяки, це — підпис під угодою з Коломойським. Все це лише початок того колоніального режиму, в який може Україна попасти, якщо українці не протверезіють.

Відповідальний українець,
журналіст
#Роман_Реведжук




ТЕГИ: