#НЕ_ПІЗНО_ПОКАЯТИСЬ

Другий тур виборів на носі. Сьогодні сайт Миротворець опублікував беззаперечні докази співпраці кандидата ЗЕ з російськими спецслужбами ФСБ. Ще недавні його прихильники з протестних сил почали тверезіти. Розуміючи, що можуть втратити країну, вони почали переходити на бік діючого глави держави. Особливо після фарсу з дебатами, та аналізами з підміненими датами. У свою чергу Порошенко своїм вчинком у тій ситуації дав зрозуміти, що країна в надійних руках. Додатково їм аргументів добавляє і той факт, що Зеленський користується броньованим мерседесом «сім'ї» Коломойського. Котрим возили ще Корбана у недавні буремні часи його виборчих кампаній. Але окремі політикани, й далі продовжують грати на емоціях виборців сплітаючи недолугі політичні інтриги. Також не треба забувати про «ефект Авакова», але про це завтра напишу.

На мій погляд, об'єктивно у цьому всьому фарсі, найтверезіше поступає одна з лідерів президентської гонки, яка взяла третє місце у першому турі — Юлія Тимошенко. Так, вона програла вибори. Так звісно, у неї є свої мінуси. Але вона політик і за неї уже не вперше, голосують мільйони українців. Котрі точно не являються ні правою, ані лівою ногою чи рукою Кремля. Так, вона багато негативу принесла Україні. Але навіть у її партії є порядні люди, яких у тому числі знаю особисто. Гадаю Юлії Володимирівні зараз варто покаятись і піти українським шляхом. Відкинувши всі політичні інтриги, об'єднатися заради України. Ну давайте об'єктивно:Тимошенко уже розуміє, що Коломойський пішов по бездоріжжю і веде гру без правил. У цій грі її точно не має. Вона розуміє, що він її використав, як і всіх інших, щоб вивести в перший тур Зеленського заради помсти Порошенку. Також вона розуміє, що гра Коломойського може коштувати надто дорогоі для неї особисто.

Тому вважаю, що Тимошенко зобов'язана взяти на себе відповідальність перед мільйонами своїх виборців і підтримати у другому турі президентської гонки Петро Порошенко. А маючи в партламенті доволі чисельну фракцію, зайняти жорстку позицію контролю і вимагати від Порошенка тотальної зміни кадрової політики. Це реабілітує її в очах навіть тих, хто ставиться до неї вкрай негативно. Наприклад, таких як я. Рішення не просте, але ціною в Україну. Юлія Володимирівна, часу небагато для роздумів, але рішення за Вами!? Заодно, це Ваш тест на українськість!

З надією,
журналіст
#Роман_РЕВЕДЖУК