ZIK

Зараз, особливо перед виборами, виникатиме дуже багато різних соціологій, які намагатимуться через маніпуляцію змінити вектор підтримки виборців.

Таку думку висловив журналіст Роман Реведжук у ефірі програми «Коментарі» на телеканалі ZIK.

Коментуючи останні результати дослідження соціологічної групи «Рейтинг», журналіст підкреслив, що не особливо їм довіряє через дотичність одного з працівників соціологічної групи до певної політичної сили.

«Соціолог Антипович із вересня працює в штабі Юлії Тимошенко. Тому для мене не дивно, чому Порошенко опинився на третьому місці у відповідному рейтингу. Я впевнений у достовірності цієї інформації, і якщо до мене є претензії, то нехай позиваються до суду!» – наголосив Роман Реведжук.

Аналізуючи характер чинної передвиборчої кампанії, журналіст також зауважив, що він є прямо протилежним у порівнянні з минулими роками.

«Якщо раніше було так, що влада „мочила“ опозицію, то сьогодні відбувається все навпаки. Кандидати, які йдуть нібито опозиційним фронтом, об'єдналися і „мочать“ владу.

Але якщо розглянути, наприклад, Сергія Таруту та Юлію Тимошенко, то я не розумію, як можна поєднати їхні програми, якщо вони геометрично протилежні. В одного задекларовано одне в програмі, у другого – абсолютно інше. Це взагалі дуже епічний випадок, коли об'єднується Тарута й Тимошенко, незважаючи на те, що від самого початку все було зрозуміло», – визнав Роман Реведжук.