Тут уже доволі тривалий період, один юлебот-зрадофіл ніяк не заспокоїться. Тішить себе ілюзіями, з колишнім недоміністром обговорюють тактику, як зі мною боротися. Ну і знаєте, як кажуть не даю їм спокою. Бо я не слухаю їх брехню і присікаю. То вони й шиплять. Щоб зрозуміліше, є така шавка на штабному прикормі московської зозулі Михайло Чаплига. Раніше він працював підтирачем дупи у омбудсмена Валерії Лутковської. Тої самої, що коли нас на Майдані беркут бив, вона сиділа і в рот води набрала. А коли її погнали під три чорти, то вона розкудкудакалася з екранів під оплески зрадофілів, про свої здобутки. Але ми знаємо, на кого тоді цей офіс працював і їх кремлядську звітність. Про любов Чаплиги до еРФії всім відомо, хто вміє читати поміж рядків у контексті його писанини. Я також ознайомився вчора. Та і його бекграунд однозначний:

- управделами ЦК ЛКСМУ
- зампредседателя ВМОО Украинский комсомол
- зампредседателя Союза молодих социалистов.
Ну і так попорядку. Типовий ватник. Та в принципі тут і так все ясно, бо ж хто з нормальних сьогодні підтримуватиме брехунесу Тимошенко.

Але вони всі зараз шукають на чому колаборувати, щоб лиш прикрити свою сутність. Раніше він мою акредитацію з Донецька публікував. Видав то за сенсацію, але обламався. Бо ж у 2014-му я сам її публікував, як тільки отримав. Після чого правоохоронні структури побачили, як вона виглядає і по сьогодні користуються для роботи. Я вже казав, що жуйку, яку я виплюнув, вони витягнули з смітника і тепер жують. А я у той час, коли вони тут проперджували дивани, поїхав туди і там розбирався в ситуації, під кулями у лігві ворогів. Тому ці гниди для мене у вимірі часу. Демократія їм дозволяє сьогодні пирскати слиною і ретранслювати з екранів московську риторику. Але ми вчимося і знаходимо методи боротьби з цим. Звісно, я не толеруватиму їх популізм та брехню і буду присікати. Чому я розвалюю в ефірах цих недоміністрів і штабних шавок 5-ї колони? Коли йдеш з чесністю, правдою і справедливість, тоді й Бог на нашій стороні. Аксіома. А шавкам юлезрадофільським, пораджу замість виирачати час на комбінації проти мене, купити собі квиточки на Москву бо там їх уже зачекалися ;-)

Світлина від Романа Реведжука.

Оригінал: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2507945769...