Свого часу напередодні виборів Партія регіонів вела агресивну політику. А штаби Тимошенко зараз акумулюють навіть не агресивну політику, а політику ненависті.

Таку думку в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK висловив журналіст Роман Реведжук.

Гість програми заявив, що в штабах Юлії Тимошенко сьогодні відбувається масовий підкуп виборців.

«Що зараз бачить виборець? Він бачить, що на сьогоднішній день Тимошенко не проходить у жоден із турів, він бачить агресивну політку, яку налаштовують як зі сторони олігарха Коломойського його технічні кандидати, так і самі штаби Тимошенко. Раніше таку агресивну політику вела Партія регіонів, а зараз штаби Тимошенко акумулюють навіть не агресивну політику, а політику ненависті», – зазначив Реверджук.

Натомість виборча кампанія Порошенка, додав журналіст, базується на звітності за виконану роботу, але аж ніяк не на популізмі.

«Тобто він звітується перед виборцями. Водночас він показує стратегічний напрям руху, показує, куди він іде, послідовність. А коли Тимошенко говорить навіть про фальсифікацію соціології, то це одразу програшна позиція», – вважає експерт.

А щодо «новоспеченого» політика Зеленського, на думку Романа Реверджука, його рейтинг є високий тільки в соціологічних опитуваннях.

«Зеленський зачіпає той електорат, який в принципі не довіряє державі. Але своїми жартами він знищував державність. Його риторика базувалася на налаштуванні людей на тотальну недовіру до влади. Тому виборець зараз бачить, що той рейтинг, який є у Зеленського, він високий сьогодні. Але чи буде він таким на самих виборах, чи прийде його виборець на дільниці – невідомо», – підкреслив журналіст.

Як відомо, цього року в Україні абсолютний рекорд щодо кількості кандидатів. Центральна виборча комісія зареєструвала 44 особи. Якщо їхні імена та дані вписати у бюлетень, то розмір паперового полотна становитиме аж півтора метра!

А згідно з останніми соціологічними опитуваннями, до другого туру президентських виборів виходять Володимир Зеленський і Петро Порошенко. Юлія Тимошенко втратила лідерство і посідає лише третє місце. Її рейтинг не зростає або навіть сповзає.