#VIP_КОЛЯДНИКИ

В мексиканському аеропорті Канкун, 7 січня, було затримано двох цікавих «колядників». Ними виявилися народний депутат України #Андрій_Іванчук і російський олігарх #Павло_Фукс.

* Фукс прославився тим, що увійшов до складу Правління спілки промисловців і підприємців Росії, іншими словами це своєрідний «пул Путіна». Власник MCG, яка стала однією з найуспішніших в Москві. Найбільш відомі проекти, створені будівельною компанією Фукса: будинки на території столичного бізнес-центру «Москва-місто», елітні готелі в центрі Москві, котеджні селища на Рубльовці. У 2010 році Фукс став співвласником ПАТ «Совкомбанк». Завдяки бізнесменові банк став одним з кращих банків Росії. Також відомо, що останнім часом Фукс почав заходити з бізнесом в Україну. За дивним збігом обставин отримуючи зелене світло «дружньої руки» з мандатом.

* Іванчук є нардепом та заступником голови фракції у парламенті політичної партії «Народний Фронт». Він відомий тим, що дружив з інтересами олігарха Коломойського, поки вони не побили горшки. В кулуарах його називають «смотрящим» від Яценюка. Також він являється «майстром спорту» з кнопкодавства в парламенті. У вузьких колах його звуть по «дружньому» — кидала. Він полюбляє «солодкі пристрасті», відповідно один з бізнесів, цукрові заводи. Який веде спільно рогатинським екс-нардепа регіоналом Келестиним. Останній, щоб тримати руку на пульсі і не попасти під «дружній кидок», делегував у помічники Іванчуку свою дочку Марту Валеріївну.

Що пов'язує цих двох людей?
Ну можна пригадати, що в лихі часи Партії Регіонів, за сприянням ще одного смотрящого тільки від Януковича, такого собі нардепа Іванющенка(в народі Юра Єнакієвський), київський метрополітен підписав кабальну угоду з Фуксом у результаті якої минулого року на рахунки останнього громаді Києва довелося сплатити лишні два мільярди. Відомо що у Іванчука є схильності до забобонів, то виходячи з перших букв імен та прізвищ і їх схожості, складається враження, що їх спеціально підбирали: Яценюк — Іванчук, Янукович — Іванющенко і по бізнесу всіх єднає екс-регіоналівські часи.

Тепер приготуємо з всього щось до коляди.
У такі великі свята буде безглуздо говорити про бізнесові справи. Тому говоримо не про олів'є, а чітко про святковий стіл. Відомо, що Іванчук родився на Прикарпатті, де різдвяні гуляння мають особливий характер. Тепер беремо факт бажань олігарха Фукса обжитися в Україні. Додаємо до цього інградієнт виборчих процесів у 2019 році. Беремо пригорщу бажання Іванчука балотуватися наступний раз до парламенту від Коломиї. Обгортаємо фартухом різдвяних свят. Посипаємо приправою з Мексики і отримуємо результат: два святкуни вирішили пізнати міжнародний досвід святкування і привезти нам до України мексиканську коляду, під звуки старої рускої балалайки. Доколядувався називається.

Соупадєніє — не знаю.

Але видно одразу, шо Іванчук не вчив у школі Шевченка, який заповідав: «Кохайтеся чорнобриві, та не з м@скалями».


P.S.
Цікаво було спостерігати, як зрадофіли горлали, що Фукса кришує особисто Порошенко. Може боялися, що Томос дадуть не Епіфанію, а Фуксу. Тепер вже заспокояться, бо волохата рука з мандатом, має абсолютно іншу складову.