БО ВОНИ ТОЖЕ ВУМНІ

#ЗЕ_команда
Тут за останні дні не вщухають розмови про Зеленського та його преЗЕдентство. І люди небайдужі, особливо ті у кого добре працює пам'ять, пригадують ну дуже «патріотичні» історії від команди 95 кварталу на чолі з їх презЕдентом.

Так от, приїхали вони якось у воєнний госпіталь, на попередньо анонсований, як вказувалось на афішах, благодійний концерт. На них чекав повний зал людей. Але концерту не відбулося, «кварталівці» кажуть вийшли на сцену і повідомили, що спішать на інший концерт. Військові були в шоці, адже не могли й подумати такого.

Волонтери, які опікувалися у тому госпіталі військовими на той час, подейкують, що Зеленський з командою хотіли фінансову компенсацію за приїзд. А позаяк коштів їм ніхто не дав, то вони й відмовились виступати безплатно. Але то таке, Зеленського можна зрозуміти, цитуючи історичні рядки з вірша великого Кобзаря: «москаль любить жартуючи — жартуючи кине».

Доречі про гроші. Я тут вчора знайшов ще один цікавий факт про «#слугу_народу». Виявляється у 2012 році видання «Форбс» публікувало Володимира Зеленського на обкладинці. Там ще писали, що він являється мультимільйонером і має багато нерухомості в РФ. Про його торгові стосунки з Росією також не секрет, достатньо лиш пригадати, як вони захищали свій совковий серіал «Свати». Зеленський, як і Коломойський не платив повноцінно податків Україні, а коли за останні чотири роки помінялися для таких як вони правила гри, вони зненавиділи українську владу.

Як казала одна свіжа кров у політиці: #бо_вони_тоже_вумні.

Додаю скрін комертаря і фото.
Якщо у когось є цікаві схожі історії про них, надсидайте.

Також не забувайте підписуватись на мій телеграм канал: https://t.me/revedzhuk

Журналіст,
Роман РЕВЕДЖУК

ОРИГІНАЛ ЗА ПОСИЛАННЯМ: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2427442207306863