ЧОМУ ВАШ АЙФОН КОШТУЄ, ЯК АВТО НА ЄВРОБЛЯХАХ?

Тому, що платите посереднику з Росії різницю і не маленьку. А точніше фінансуєте партію Путіна без абсолютної думки про це. В США айфон коштує одну суму, а готовий на полицях європейських магазинів зокрема і в Україні, коштуватиме дорожче на 30% як мінімум.

Знайомимось.
Компанія з Російськими інвестиціями #ASBIS – монополіст на ринку з продажу мобільних гаджетів, комп'ютерної техніки та комп'ютерних програм. Заснована у 1990 році в Білорусії, в 1992 компанія підписала контракт на дистрибуцію систем зеберігання даних з американською Seagate Technology і вже у 1994 дебютувала на російський і український ринки ІТ. Щоб не виникало лишніх запитань, у 1995 році компанія змінює реєстрацію і стає ASBIS Enterprises Limited на Кіпрі у якості холдингової компанії з капіталом більш як 100 млн., доларів. А у 1997-му вона вже найбільший дистрибутор комп'ютерних компонентів в Європі, Азії та на Близькому Сході. Компанія постачає продукцію у майже 90 країн світу.

У 2002 ASBIS де-факто переходить під контроль Альфа-груп, де-юре останньої банк стає її інвестором. Компанія володіє продуктами власної торгової марки такі як: Canуon та Prestigio і уже мільярдним капіталом. Доречі продукція «Престіжіо» зараз активно просувається на наших державних програмах по інтерактивних дошках для шкіл. Зрозуміло що компанія має своїх лобістів, тому Міністерство освіти і науки України та персонально Міністру Лілія Гриневич треба прийняти до уваги цей факт і відповідно відреагувати.

Скажу більше, що сьогодні вся офіційна в Україну продукція "Apple" йде виключно через компанію посередника ASBIS Ukraine (фото). Я побачив, що там де на ринках присутня ця компанія, ціни на продукцію космічні. Для порівняння: у США найновіший «айфон» коштує у межах 30-ти тисяч гривень, а на українському складі компанії АСБІС від понад 40-ка тисяч грн. Різниця йде до кишені російському олігарху Міхаілу Фрідману, власнику компанії Альфа-груп та головному інвестору партії Путіна «#Єдіная_Расія».

Тепер я розумію, чому ж мене так інтуіція відвертала від тих айфонів, навіть декілька тижнів тому коли постало питання заміни гаджета, признаюся чесно, мало не спокусився під переконливими аргументами одного поважного товариша. Та інтуіція взяла гору і тепер вивчаючи історію та продукцію компанії АСБІС, дуже задоволений, що моя інтуція працює, як антиросійський детектор.

Ну а тим часом європейці продовжують купувати надкушені яблука, навіть не знаючи, що віддають свої кровні посереднику, олігарху з РФ. По факту можна вважати, що всі українці котрі є власниками айфонів придбані ніби то офіційно по вартості, як автомобіль на євробляхах, фінансують країну агресора. Ой що тут буде, яка зрада, як з цим жити, тепер щей я собі яблучних ворогів нажив.

П.С.
Я от думаю, чому телеканал 1+1 не займається такими розслідуваннями, а то як не кондиційні, так ліпецькі «рошени». Бо тут просто можна попасти на дружні стосунки власника телеканалу та російського інвестора і тоді прийдеться видумувати ще якусь історію про «Рошен», або йти як казав вчора депутат Барна нах..й.

5c2a5a0952d58.jpg

___________________________________________________________________________

5c2a5a1f4a542.jpg

5c2a5a2931b15.jpg


журналіст
#Роман_Реведжук