ПРОЗРІННЯ

Прикарпаття. Будівництво доріг від так званої буковельської фірми ПБС, яка належить нардепу Олександру Шевченку. Як Ви вже пригадуєте, я знайомив вас з цим кандидатом у Президетни. Про його патріотичну натуру та відданість «батьківщині» черговий раз описувати не буду. Про це говорить спільний бізнес родини з росіянами. Які провадять свою діяльність на всій території, від Прикарпаття, аж до Криму та Донбасу.

Зараз мова піде про здібності буковельського младоолігарха. Отже він використовуючи владу, створив монополію, а за тим отримав через підставні фірми виграшну позицію в тендерах, для своєї основної компанії ПБС. Мало того, як згодом виявилося, через корупційну схему. Подавши підроблені сертифікати на котрі закрили очі «грошовою котлетою», що згодом встановило слідство. Пригадуєте обшуки на Буковелі. Такі ж обшуки відбулись і в інших областях, через аналогічно придуману схему.

Йдемо далі. Звісно, можна б згадати ще про буковельську чорну касу, яка мільйонами тече в кишені за оренду торгівельних майданчиків. Та часу багато забере. Якось іншим разом. Зараз тема доріг. А отже, пригадуємо, як я писав про якість робіт по Шевченківськи. У його рекламі, кошти за яку він так і не задекларував(а це не мало не багато понад 8,355,000 млн.грн), говориться: «Збудував Буковель — збудую Україну».

Так от про будівництво. Фірма Шевченка мало того що отримала фальшивим шляхом тендери, так щей на виконанні робіт нагріли державу і людей. Але добре, що є інтернет, люди письменні і вміють рахувати. А крім всього, громада з власних податків оплачує роботи з будівництва дороги. Поки цей буковельський олігарх каламотив світом з фейсбука, розказуючи про політику у якій він розбирається, як вовк у зірках, гуцули взялися самостійно перевіряти якість робіт на дорогах.

У результаті цього вийшла картина — прозріння. У результаті якої підтвердились мої слова. А виходить, як кажуть в народі проста арифметика, люди прочитали ПБСівські документи і переміряли по факту. В актах виконаних робіт написано: ширина дороги 6,5 метра, а товщина покриття не менше 30-ти сантиметрів. А по факту товщина покриття подекуди найбільше дорівнює до 19 сантиметрів, а ширина у окремих місцях 5,90 і менше в метрах.

Тобто виходить, що обдурили. А тепер пригадаємо ті хороводи під ІФ ОДА, та шантаж і вимагання від керівництва області ще 20 млн, а потім ще суму, конкретно для Шевченкової фірми ПБС. Пригадали. Також пам'ятаєте ті обличчя, котрі там були, а висновки собі зробите самі без мене. Зараз купити можна все, як виявилось і совість тоже. Але гуцули спокон-віків славилися загостреним відчуттям справедливості. По собі знаю. Тому не дали себе мати за лохів.

Отже, з вище описаного напрошується логічний висновок, чи буде Шевченка фірма та і він сам відшкодовувати кошти за недоброякісне виконання робіт? Ну а рекламу йому вже варто змінити, гроші на котру підказую де взяв, саме на тій різниці недовиконаних дорожніх робіт. Тому очікую наступний лозунг: «Намахав гуцулів — намахаю Україну» — олігарх #Олександр_Шевченко.

І ще, щоб не забути, він уже скуповує голів ОТГ, ті в свою чергу працюють для антирейтингу влади. Наступного разу напишу про одного голову ОТГ з Гуцульщини, власне на його прикладі змалюю картину всієї проблеми. Ну а на відео можна лише почути підтверження моїх слів, та прозріти іншим хто ще плекає чистоплотні ілюзії про буковельських аферистів-олігархів.
Уявити собі, що це буде Президентом, то вже хай краще Вася Противсіх.

14.12.18
#Роман_Реведжук

ОРИГІНАЛ: https://www.facebook.com/roman.revedzhuk/posts/239...