КОПІЯ З ФЕЙСБУК: https://www.facebook.com/roman.revedzhuk/posts/232...

Роман Реведжук (Roman Revedzhuk) з Тимофеєм Нагорныєм

16 год ·

#НАГОРНИЙ_І_ДУШУТІН – Многоходовочка #ФСБ

Аналізуючи ситуацію з Тимофієм Нагорним та російським бізнесменом Алєксєєм Душутіним на думку спадають цікаві моменти:

Отже, за заявою російського комерсанта до #СБУ була проведена спецоперація, у результаті якої зафіксовані докази державної зради #Тимофія_Нагорного, які згодом були оприлюдненні, та є беззаперечними. Враховуючи навіть мою з ним багаторічну дружбу, для мене відкрився він у новому образі. Неважливо, як він говорив на тих записах, для того щоб показати свою важливість, чи просто ляпав язиком. По результату певних фактів, у мене склалося враження, що він не зовсім дружить з головою. Бо підставляти так публічних людей, котрі без політики, а з добрих побуджень підтримували його проекти, треба бути повним ідіотом. Здоровий таке не буде говорити. Я до останнього вірив йому, адже після його виходу з #СІЗО, він попросив про зустріч. Ми зустрілися, задавав йому прямі запитання, у відповідь, він мені поклявся, заперечуючи не тільки можливість таких слів, а й навіть думок. Решта все можна було тоді списати на політику, яка мене у його справі цікавила найменше, навідміну від його оточення. Та через тиждень факти показали інше, якщо людина клянеться і хреститься, а виявляється, що це брехня, то такі дії важко назвати навіть цинічністю. Як твердять фахівці, що психічно-хворі люди, є дуже сильними маніпуляторами, але я не фахівець тому лише можу робити припущення. Чи могли Нагорного фінансувати з РФ – так могли! Вони вкладають у всіх, хто може у будь-який спосіб дестабілізовувати в Україні ситуацію. Чи міг він організувати партію, мітинги, вивести студентів, спортсменів і т.д.? Так міг! За час спілкування з ним, я в цьому не сумніваюся. Бо він дійсно мав відношення і до «студради» і до «воркауту», велика кількість молодих людей йому довіряли. Тому використати їх як інструмент, міг абсолютно. Те що йому грошей на політичну діяльність не давали повноцінно — думаю вагалися, перевіряли. Як я вже й говорив, у нього не було стабільної політичної позиції. У критиці його кидало у різні сторони. Куратори це бачили і відповідно розглядали крім нього й інші варіанти. І тут така гучна ситуація з його затриманням. Гадаю, що це не випадковість. Нижче розкажу чому.

5bd6be819abc4.jpg



А поки давайте ближче знайомитися з цим #російським_комерсантомАлексєєм Душутіним. Не з того що він говорить у ЗМІ, а трошки з іншого боку. Як уже відомо судимий в РФ за шахрайство, після апеляційного рішення суду, він вийшов з під варти під домашній арешт, звідки втік до Канади, маючи канадське громадянство(додаток: фото канадського паспорта, яке він присилав одному туристичному агентству). Судовий процес над ним в #Росії був публічним, тому для легенди #політичного_переслідування, абсолютно підійде. Так чисто для розуміння, подібних судових процесів навіть в Україні не один, але не часто фігурують вони в медіа. А тут якось так роздмухали, певно «випадковість», як і все інше, що стається з цим «комерсантом», судячи з його слів у інтерв'ю котрі він уже встиг роздати українським ЗМІ. Похали далі. У #Канаді він зайнявся організацією концертів українських та російських артистів. Вів перемовини через своїх посередників. А на початку 2017 року, почав приїздити до України персонально. Так би мовити у розвідку із перспективами. Тут він зовсім «випадково» познайомився з Тимофієм Нагорним, який йому відкрив двері у великий світ не тільки шоу-бізнесу, а й спорту. Часто при знайомствах він любив називати себе Леонідом. Навіть у соціальній мережі він сторіночку веде під ім'ям #Леонід_Веймер: https://www.facebook.com/profile.php?id=100020026541166 (якщо видалить її то я додаю фотоскрін). Пропонуючи артистам організувати концерт у Торонто, він просив час від часу вписувати у поїздки з артистами певних осіб для відкриття канадської культурної візи. Щоб не виникало запитань у працівників посольства, він просив записувати їх у групу концертного туру. Останнього разу пропонував вписати звукорежисером такого собі пана #Степана_Звірянського. Та коли у візі було відмовлено, за словами обманутих артистів, #комерсант_з_РФ дуже нервував. Адже саме ця людина, як він казав дуже потрібна для організації концертів в Канаді. Про Звірянського ми почуємо згодом у джерелаз Поліції. Чому обманутих артистів спитаєте? Справа в тому, що перед тим як організувати концерт, крім прохань Душутіна протягнути своїх людей у візу, брав з них кошти. Згодом знизував плечима, мовляв «ну форсмажорние обстоятєльства». Відповідно всі витрати лягали на плечі артистів і вони повертался з тих концертів, як кажуть в нуль. Та це ще не все, окремі артисти, з котрими мені вдалося поспілкуватися, говорять цікаві речі. Мовляв при розмовах він часто уточнював, чи мають вони можливість організувати молодь, наприклад провести якісь благодійні акції, чи флеш-моби. Також дивно для чого це йому та щей в Україні.

5bd6be951a02e.png
_______________________________________________________________________________

5bd6beb220826.jpg


А все на мою думку дуже просто. Нікому не секрет, що ФСБ РФ організовує різного роду провокації у нашій країні. Припускаю, що московські куратори, проаналізувавши можливості Нагорного, зрозумівши його нестабільність, вони розіграли «многоходовочку». Позаяк Нагорний не дуже контрольований, домовлятися з ним важко, у любий час може наговорити лишнього, його вирішили відіграти всліпу. Для контролю ситуації довіреними людьми тут в Україні, треба розіграти хороший і малозатратний сценарій. Відповідно російський комерсант #Алексей_Душутін звернувся в СБУ. Після чого затримують Нагорного, про це говорять усі центральні ЗМІ, а Душутін «красавчик», «врятував» Україну від дестабілізації. Тому й пазли політичні сходяться, щодо раніше мною озвученого альтернативного кандидата Нагорного від Медведчука. А до Душутіна запитань не може бути апріорі, бо він «постраждалий» від «кремлівського режиму», тому в принципі через викриття «російського агента» Нагорного, можна й претендувати у перспективі навіть на охорону. Зараз по факту у Душутіна найзалізніші аргументи, щоб вільно дихати на українській землі. Найголовніше побільше інтерв'ю роздати про те, як його використала «путінська влада» та як йому небезпечно тепер жити. Цікаво, для чого йому це гучне життя, адже він і так «постраждав» від російської влади, а тепер замість піти в затишшя, він навпаки переходить у публічне життя? Та щей в Україні, апелюючи до спецслужб, ніби то вони не вдячні за його роботу. Я б йому ще порекомендував номер банківської карти написати, а чого ж ні, «гулять так гулять», лохи ж поведуться і певні ЗМІ в Україні помагають. Можливо згодом платні лекції для студентів організувати, чи які майстеркласи під назвою «Як використати не тільки ЗМІ, а й органи державної влади та силові структури для ФСБшних заманух». Як кажуть зазвичай найкраще заховатися – це бути на поверхні. А Служба безпеки України лишається тепер завершити справу у яку їх втягнули ФСБшні комбінатори і викрити ще не одного агента, котрі за цим шумом в ЗМІ могли інтегруватися у політичне середовище.

Незнаю чи мені одному так здається, у більшості ФСБ РФ користується послугами нездорових маргіналів, або люмпенів.

Велике прохання, якщо у когось є якісь свідчення про «рятівника України» Алексея Душутіна (Леоніда Веймера), надсилайте мені, а тим часом не забувайте поширювати цей допис, щоб народ знав «героя» у обличчя.

28.10.2018 р.
журналіст
#Роман_РЕВЕДЖУК