ПРО КЕРЧ (ще раз)

Вчора відео мого ефіру пропало. Уже складається враження, що якась така тенденція, бо у мене особисто, таке вже не вперше. Обіцяв вчора вийти у прямий ефір сьогодні. Не вийшов, не було часу. Напишу коротко з того про що говорив учора. Значить ситуація в Керчі — це я би назвав справедливе пожинання наслідків. Адже якщо ми пригадаємо події 2014-го, тоді більшість кримчан пішли на референдум і проголосували ЗА приєднання до РФ. А меншість кримчан, зокрема і корінні народи, вимушено залишилися заручниками ситуації, які зараз страждають. Тому для тих хто обрав «руский мір», а це стосується і кримчан і жителів Донбасу. Всі ці люди мають зрозуміти, що той вибір — це була бомба сповільненої дії. Тому зараз ці наслідки, які я називаю справедливими, якраз і є результатом того вибору. Смерть ніхто не може оправдати, бо життя ціни не має. І якщо зараз окремі люди продовжують говорити про домовленості з кимось про щось, то це нічого іншого, як політичні маніпуляції. Домовлятися ціною ще десятків тисяч вбивств, доволі цинічно.

У Керчі відбулося те саме, що й відбулося перед виборами у метро в Москві. Пригадайте ситуацію в Кемерово. Таке відбувалося і не раз у Росії для реалізації задуманих планів у Кремлі. Результатом чого стали жертвами мільйони людей. Я бачив декілька версій хто зробив теракт у Керчі, та скільки їх би не було, моя версія одна — це наслідки «руского міра». Моя аудиторія доволі думаючі, тому розуміють, що один хлопець з мисливською гвинтівкою, з вибухівкою вчинити таку м'ясорубку фізично не міг. А все решта ніщо інше, як чергове замилювання очей суспільству, аби відволікти увагу від реальності. Тому про мир з нашим сусідом у лапках, можна говорити у двох варіантах: перший — це коли Росія забереться з території України, або друга — це коли на територію РФ з одного боку по Москву та Петербург заселяться українці, а з іншого боку китайці. Історична справедливість буде встановлена тоді, коли Москва отримає свій центр на вулиці Болотній з усіма своїми початковими кордонами, як мінімум 1030 років тому.

Не треба забувати також про те, що кров якою залита Україна на руках політиканів котрі продали Крим. І повірте жодна кабальна газова угода не являється роковою. Тоді у 2014-му багато українських політиків ще не розуміли, що Крим продано і його просто віддає одна людина за подальші підтримку на виборах, цьому свідчить стенограма РНБО. Просто українці забувають про історичні факти, котрі стали роковими для України і коштували ціни невинного життя тисячі людей. Українцям треба врешті решт обрати послідовний шлях і не метатися в різні сторони витрачаючи час на очікування месії вибудуваного в своїй уяві з лозунгів та обіцянок політиканів-спекулянтів. Коли у вас народжується дитина, то ви її виховуєте, любите, бережете, сварите. Але ж коли вона не слухається, не втікаєте до сусіда, не відмовляєтесь від неї. Навіть коли її хтось хоче покарати справедливо, всіляко заступаєтесь за неї.
Поводьтесь так само з Україною, не доводьте до трагедій!

ОРИГІНАЛ: https://www.facebook.com/roman.revedzhuk/posts/231...