МЕНЕ ПИТАЮТЬ про #Кагор і на Майдані.

Чого я видалив новину про #КагорНаМайдані?
Відповідаю: товариство, я не видаляв її, як і не видаляв інші котрих з якихось причин зашквару адміністрації фейсбука також уже нема. Зникли то й чорт їх візьми разом з тими, хто інформаційно бореться проти української справедливості.

Щодо самої акції: я там був, спостерігав, вино не пив. Прийшов, щоб глянути, скільки ще людей, зараз, готові йти всліпу, на всякого роду заклики. Слава Богу, що було не багато, декілька десятків. Поки ви ще не встигли заплювати екрани у мою сторону, пояснюю, що ж відбулося.

Значить організатори, чистої води провокатори, або необтесані релігійні невігласи. Враховуючи, що там я бачив колишнього московського попа, пазл до невігласів підходить найбільше. Бо у МП нема релігії, там виключно ФСБшні рекомендації. Також врахуймо, що один з організаторів, до цього вже видавав перли, закликаючи до захоплення та спалення церков МП. Можу припустити, що хлопець переповнений інфантильною ейфорією фейсбук популярності і «думати» з нього витрясло по окремих участках запорізького бездоріжжя. Відповідно ФСБ користується такими корисними ідіотами, аби викривлювати національні імпульси та патріотичні цілі.

Я його не знаю, не готовий судити деталі про нього персонально. Виключно з того, що проаналізував у його публічних проявах. Не буду категоричним, залишу якийсь % надії на зміни. Все як завжди з моїм професійним оптимізмом.

Якщо пригадаємо акцію #КаваНаМайдані, яку організував військовослужбовець Alexey Petrov, то акція була організована у абсолютно цивілізований спосіб не порушуючи жодного морального чи законодавчого аспектів, доречі на ній я був з усією родиною і з канапками, цукерками та чаєм. Відзначу, що люди тоді збиралися у світлу днину на декілька годин і навіть дощ не став на заваді бо людей майже дві тисячі прийшло.

Тому перфоманс(якщо це можна так назвати) з «кагором» ніби то у знак святкування «Томосу», був абсолютною провокацією. Організатори скористалися ідеєю «Кави на Майдані» і своєю провокацією намагалися вчергове спаскудити добрий задум. Ну і картина для РашаТВ з пляшками вина «на Майдані» про «націю алкашів» відпрацьована на всі 100%. Звісно є люди котрі повелися, бо ще не напоролися, або не розібралися. Адже зараз багато нових фейсів появляється, часто затесаних під найдемократичніші принципи, або позиціонуючи себе під президентьського адепта, або навпаки ярого націоналіста щоб завоювати ту чи іншу аудиторію. Є й такі хто працює універсально. Насправді там інші цілі, вони час від часу проявляються у різного роду провокаціях.

Для повної картини, пропоную пригадати той момент, коли цей самий хлопець, Юрій Гудименко, взимку цього року, після відмови московського попа відспівувати дитя у Запоріжжі, підбурював людей до перфомансів з ляльками. Мене тоді насторожила його затія. Адже достатньо пригадати мій сюжет про церкви МП та про їх ресурс. Тому всі заклики до різних провокацій, спалювання чи будь-які інші радикальні дії, потрібні виключно Кремлю. РФ, як і в 2014-му, так і сьогодні, не втрачають надії організувати в Україні громадянську війну. Їм треба розшматувати Україну аби виправдати анексію КРиму та окупацію Донбасу. Часто роблять це руками не тільки засланих агентів, а й корисних ідіотів.

Хочу ще важливий аспект нагадати для всіх, що розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях згідно ст. 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення є заборонено. А святкування «Томосу» чи будь-якого іншого релігійного обряду проводиться урочисто в Храмі. Так мене вчила Церква у котрій був освячений перший український Патріарх Володимир Романюк. Тому хочеться всім побажати мудрості і пильності, щоб не стати учасником провокації, а навпаки бути свідомим громадянином. Тому рекомендую всім спостерігати за діяльністю цієї організації під назвою #ДемократичнаСокира і не втрачати на дію на краще.

Україна змінюється, встигайте за нею!