У Румунії сьогодні сталося дуже історичне ДТП. Перекинулась фура з миючими засобами. А коли на місце прибула місцева поліція, то виявила, що замість миючих засобів фура битком набита ящиками з сигаретами, за попередньою інформацією на суму близько 1 млн.євро.



Вчора о 12 годині ця фура заїждала з України, через пункт пропуску «Порубне-Сірет» Чернівецької митниці, яка за інформацією колег-журналістів контролюється представниками Народного Фронту. Доволі цікаво, що сама фура сербська, котра заїхала в Україну з боку Білорусії транзитом. На території України перебувала два дні.



Виявляється, цю фуру пропускав той самий начальник зміни, котрий влітку пропускав повну фуру танин з Туреччини, під виглядом «порожній». Звати цього начальника зміни Олександр Попадюк, він являється родичем начальника митниці пана Салагора.



Та найцікавіше, як передають мої інсайдери, що прибула фура на митницю у супроводі двох автомобілів патрульної поліції. Міністром котрої також є представник Народного Фронту. Я так розумію фура мала спеціальну перепустку від Міністра.



Тут ще така цікава деталь присутня. Мої інформатори з Буковини говорять, є припущення, що сигарети прибули з окупованих територій. Важливо б перевірити виробника.



Я недавно говорив в прямому ефірі одного з телеканалів, що сьогоднішнє керівництво МВС використовує дану державну інституцію у власних інтересах. Тому масові рейдерства, контрабанда, процвітання грального та наркобізнесу відбувається сьогодні надуспішно.



ОРИГІНАЛ: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2295424050...