ПОЧАЛОСЯ

Медведчук та Суркіс розпочали тиск на НАЗК!

Проаналізувавши те що відбувається в медійному просторі прийшов до висновку, що надвпливові особистості Віктор Медведчук і Григорій Суркіс, розгорнули брудну кампанію проти голови НАЗК Олександра Магула(фотоскріни).

Кремлівській мафії зараз як ніколи треба максимально впливати на всі процеси в Україні, щоб утримувати контроль над напрямками, які росіяни звикли продовж десятків років контролювати. Зараз йде мова про спорт, а саме про найжирнішу його галузь – футбол.

Як відомо, президентом федерації футболу України є Андрій Павелко. Коли нашим «східним» партнерам з Павелко не вдалося домовитись. Було прийняте рішення, будь-яким чином «збити» цю людину з займаної посади, шляхом публічного тиску і поміняти на свою (підконтрольну).

За для досягнення мети «путінський клан» обрав декілька напрямків, залучивши до співпраці деякі ЗМІ та окремих журналістів. Якщо про журналістів, то таких прикладів багато, ось один з них — є така Ярослава Коба (першою погодилась обслуговувати примхи білокам'яної. Це її останній пост, який демонструє вище сказане: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2025546360843645&id=100001649031325

Звичайно ці погрози політичного тиску «випадково» підхопила деяка преса:
https://comments.ua/…/631743-zhurnalistka-prigrozila-direkt…
https://apostrophe.ua/…/jurnalistka-prigrozila-medve…/139083
Виходячі з моніторингу преси, надаю вам основні замовні тези, які була команда поширити:

1. «перевірку декларації Павелко вже майже три місяці, хоча за законом на це дається два місяці».

2. «Вони знайшли вже за різними даними близько 12 порушень, склали протоколи але затягують справу і не передають їх далі в НАБУ і в суд. Це говорить про те, що глава Назка Мангул — ручний, робить це в інтересах Павелко, який в свою чергу підпорядковується АП і керує бюджетним комітетом у Раді.»

3. «Питання — коли будуть результати перевірки, коли будуть передані протоколи і т.д. Тобто нам потрібно до виходу його з відпустки підігріти цю тему. Посил до Мангул — повторюй помилок своєї попередниці, не будь інструментом в руках АП, чесно роби свою роботу і т.д.»

4. «Доходи Павелко не відповідають його витратам. Це те, на чому він по ідеї погорить. Вже є справа в НАБУ, зараз ще ці 12 протоколів»

От така штука малята.
Тому якщо зустрінете схожі на ці «вкиди», знайте, це йде від панів Медведчука та Суркіса і не сприймайте.
Звертаюся до Генеральна прокуратура України і Служба безпеки України звернути увагу на це, у супровід надішлю офіційні звернення.

23 серпня о 18:43
Незалежний журналіст
Роман Реведжук (Roman Revedzhuk)


Оригінал: https://www.facebook.com/roman.revedzhuk/posts/224...