Сьогодні топ-тема про звільнення з російської тюрми, такого собі «активіста» Євромайдану Олександра Костенка.

Декілька хвилин тому слухав коментарі Уповноваженого з прав людини Людмила Денісова котра сказала, що звернулася до Прем'єр-міністра Гройсмана та Віталія Кличка, аби цьому так званому «активісту Євромайдану» помогли з житлом у Києві. Гройсман щедрий, тому певно як і у випадку з Усиком «героя» і цьому запропонує. Ну а що ж, квартири всім євромайданівцям роздали, розслідування по вбивствах на Майдані також уже проведено. Мені лишається вибачитись, що я лишився живий. Те саме залишається зробити й іншим, хто був на Майдані і ми не претендуємо на жодну допомогу від держави. Я навіть не написав жодної заяви після побиття беркутом у Черкасах, отруєння газом на Грушевського та контузію. ВИБАЧТЕ ЗА ЦЕ !

Ви просто знущаєтесь з України !

Костенко мародер і злочинець. Його разом із таким собі Красновим, влітку 2014-го затримували Служба безпеки України, у них при затриманні вилучили документи людей, у тому числі й мій паспорт. Хто забув, я нагадаю, у березні 2014-го, я впіймав Костенка, який мародерив у КМДА. На той час вони були самопроголошеними комендантами, Костенка тоді називали «саша кримський» і вони були помічниками нардепа з партії Свобода Едуарда Леонова. Згодом після затримання, їх взяли на поруки і відпустили. Костенко поїхав у Крим де був арештований для подальшої героїзації, а Краснова згодом ще раз затримували, підозрюючи у співпраці з російськими спецслужбами.

Сьогодні мародер Костенко героїзований і йому навіть за словами Людмили Денисової видадуть житло: «2-ох кімнатну квартиру з балконом у Києві». Ці люди погрожували мене вбити, жодного разу мене толком не опитали по цих персонажах. Документи мої які вилучили у 2014-му, передали одні через співробітника СБУ, а інші (паспорт) прислали у паспортний стіл. По моєму побиттю та викраденню документів порушена кримінальна справа, яка далі одного допиту, так і не зайшла.

Я дуже злий! Звертаюся до Генерального прокурора публічно, п. Юрій Луценко можливо Ви звернете увагу на цей ганебний випадок бездіяльності правоохоронної системи, бо кричати про зраду не моє, але терпець уже на межі!

Я пройшов детектор брехні тоді публічно, маса доказів, а сьогодні робити героїв з таких? Вам мало Савченко?
Чого я маю кричати про це публічно?!

Ось Вам декілька посилань, для того щоб освіжити память!

1. http://www.fakty.cv.ua/…/zaroblyaly-na-majdani-teper-zdayu…/

2. https://www.obozrevatel.com/…/32981-zovsim-ne-geroj-v-merez…

3. https://www.ednist.info/news/37762


03.08.2018р.
Роман Реведжук

Оригінал: https://www.facebook.com/roman.revedzhuk/posts/220...