Дорогий друже!

Прочитайте докінця!
Останнім часом, українське суспільство мовчало у багатьох випадках. Навіть мовчить на той факт побиття людей поліцією у центрі столиці, які виступили проти так званого маршу рівності.

Інститут сім'ї руйнується. Ми бачимо що українську сім'ю намагаються принизити, натомість їй нав'язують різні ідеології та викривлені поняття. Вчора в.о. міністра охорони здоров'я, вчергове зруйнувала на її думку міф, що нетрадиційна сексуальна орієнтація, не являється психічним захворюванням. Я не фахівець у галузі медицини, щоб вести дискусію в цьому контексті, чи переруйновувати її слова. Натомість, як громадянин, як батько, вважаю, що особа, яка ходить по вулицях міста, публічно демонструє свою придуркуватість – це факт недорозвиненості. Декілька днів тому писав уже, що українське суспільство є добродушне і терпляче, через це платить дорогою ціною. Ніколи українці не схвалювали одностаттевих стосунків, але й ніколи не зациклювались на цьому, аби переслідувати цих людей. Аж доки ЛГБТ, не почали водити хороводів по центрі Києва. Знаєте є така українська пословиця: «пусти свиню під стіл, а вона вилізе на стіл» — це якраз випадок з ЛГБТ.Доволі зручно придумані лозунги захисту цього гей-прайду. Важливим є той факт, що проведення його відбулося, саме у
#день_батька. Що вчерговий раз підтверджує, наскільки зконценторвано ведеться боротьба, по знищенню інституту сім'ї.

Хочу звернути увагу, символічною була позиція Президента України, адже Петро Порошенко, у той час, коли поліція крутила руки невеликій групі мирних протестувальників, які вийшли аби висловити свою #позицію_проти гей-прайду. Він привітав українських батьків зі святом — #З_Днем_Батька. Він чітко показав свою позицію та відношення до сім'ї. Ми також неодноразово бачили, як Президент демонструє родинні цінності та фундамент традиційного подружжя. Що має бути прикладом для кожної української сім'ї. Звісно можна звинуватити владу у всіх гріхах. Та корінь провини, лежить персонально на кожній традиційній українській сім'ї. Та справа в іншому, справа у безхребетності. І в першу чергу, безхребетності українського суспільства. Всі кричать про Конституційне право, про перше джерело влади. Та саме це джерело влади, мало застосувати своє Конституційне право і дати «по руках» цим нетрадиціоналам, ще у 2015-му. Тоді мали вийти мільйон українських сімей на марш і показати принципи рівності і традиційної сімейної відповідальності. Мали не чекати 2018-го поки «свині вилізуть на стіл». А демонструвати свою національну позицію.

Посіяти зерно і не доглядати – це ще не значить зібрати добрий урожай. Серед посіяного зерна, може попастися зерно бур'яну". У притчі про "Сіяча" говориться про те саме.

Отож дорогий товаришу, можна багато ще писати, але треба й діяти. Бо час він швидкоплинний і не повертається.

Маю надію, що в цей раз не промовчить мій народ і прийде на мирну демонстрацію. Запасайтесь посмішками, хорошим настроєм, водичкою бо Бозя літнім сонечком на землю світить.

Окремі люди мені говорять, ніби ми повинні пропустити ці демонстрації ЛГБТ, аби увійти повноцінно у європейське суспільство. Мені неважливо, що скаже #вічно_стурбована Європа у цьому випадку, поки не почнемо себе поважати, доти не поважатиме нас ніхто!

#журналіст_Роман Реведжук

P.S.


Збираємось завтра у Маріїнському парку о 8:30 біля пам'ятника Ватутіна.

Акція протесту пройде поблизу Уряду, Парламенту, Міносвіти.

ПОДІЛІТЬСЯ ЦИМ ДОПИСОМ, ХАЙ ЛЮДИ ЗНАЮТЬ КУДИ ЙТИ