Кажете Мураєв наговорив на Сенцова і його треба наказати. Політичний клас треба міняти і все таке. Але разом з тим нікого не дивує, чи й не цікавить той факт, що інформаційне поле розриває населенню голову.

DUmAanxJObDeIh51LQaJ8Z4r34rKiOX4lkVsJht9.jpeg

Нічого не міняється і в ЗМІ.

Як Вам таке: генеральним продюсером і обличчям телеканалу #Ньюзван є актор Вася. Власником цього каналу є той самий Мураєв, де повна збірна солянка тих хто кожен день «розстрілює» інформаційну безпеку України.

А як таке: дружина цього продюсера працює на політично протилежному телеканалі #Прямий доречі вона також акторка. Цей канал ще називають рупором Порошенка. Така вона ціна безпеки, чи нічого особистого, лиш демократія?

А тим часом інформаційне поле засмічується всіляким сміттям, замість робити нормальний контент, якісний продукт. Ой що це ж я, порохоботам не пасує такого писати. Та скажу Вам відверто, що все це мені не подобається і рухається наша українська журналістика у прірву. Я з цим категорично не погоджуюсь і пропоную не мовчати!

© «Україні потрібно проводити реформи не тільки в державі, а токож у галузі журналістики та інформаційної безпеки».

Або ми чистимо інформаційне поле від сміття, або сидимо і ждемо поки це сміття прийде на стіл і його заставлять з'їсти. Як зараз їсте всякого роду мураєвщину.

Апелюю до Міністерства інформаційної політики, щодо розроблення програми по боротьбі з фейками, та введення внутрішніх санкцій щодо глворящих голів. Крім акторства і зарплати, справжній громадянин, має нести відповідальність перед країною.

Або лишайтесь у рамках: життя — це гра і всі у ній актори.

Загралися уже!

Досить!

Журналіст #Роман_Реведжук