Раніше не було часу написати про це, так що не звинувачуйте мене, ніби не слідкую за новинами. Вчора мав дуже сексуальний день, тому можна мене зрозуміти. Насправді мав важливіші справи, як реагувати на те, що не варте уваги. Та раз уже мене підштовхнули до цього мої фейсбук френди та читачі, то поділюся власними спостереженнями.

Давно так не було смішно. #КМІС уже пробив дно. Ну подумайте самі, як можна співставляти різні коефіцієнти однаковим кандидатам. Може я в чомусь не розбираюся, можливо щось забув. Звісно я можу помилятися, бо великого досвіду у проведенні соціології дійсно не маю. Тим не менш бачу таке: КМІС змішав «#праведне» з «#грішним». З у сього змішаного в купу: коефіцієнти, респонденську демографію, кандидатів та політичну пропорційність по регіональних представництвах. За всіма логічними ознаками по зрізаній кривій лідером їх рейтингу мав би бути #Вакарчук, а далі мав би йти #Ляшко і #Порошенко, аж потім #Гриценко і #Тимошенко. І тут пані Йуля не входить у трійку. Зауважте я не згадую той факт, що список кандидатів поставлений у хаотичному і абсолютно нелогічному порядку. Разом з тим він неповний і останнім пунктом доречно було би поставити «Поверніть Януковича».

Чесне слово тут уже і сміятися трудно. І це називається 4-ох ступенева стохастична вибірка? О, ще цікавий факт, опитано 2043 респондента в тому числі опитування проводилося у Криму і на Донбасі. Знову ж виникає логічне запитання, у який спосіб: поштою, по фейсбуку, вконтактє чи однокласніках? Бо у звіті партії «Батькувщини» вказана надто мала сума оплати КМІСу, тому цікаво, як воно було? Зауважую, не хочу/не буду спекулювати на темі окупованих та анексованої територій і ведення діяльності КМІСу там. Можливо є якісь неточності по регіональному опитуванні, певно ЗМІ упустили важливі деталі. Бо якщо опитування проводилось тільки на Донбасі і в Криму, тоді всі питання знімаються. Дійсно пані Тимошенко у тих краях має велику підтримку. Але знову ж тут нема кандидатури #Медведчук на протвагу бо Порошенко на окупованих територіях має дійсно низькі рейтинги. У мене так багато запитань до цих людей, котрі власне проводили цей рейтинговий каламбур. Думаю не тільки у мене. Тут такий варіант, що КМІС після дощу критики виступить з заявою ніби на них хакери напали і зламали щось там. Бо зараз абсолютно таке саме відчуття, що КМІС продав свої акції Газпрому.

У мене на тверезу голову зібрати логічний ланцюжок не виходить. Незнаю як у Вас, щось інше виходить може. Слухайте а може там НАНО технологія у цьому соцопитуванні застосована? От що Ви за люди, заставили мене тепер думати над цією задачею. А, от на цих словах нова задача для роздумів, ця дедалі серйозніша за першу. Після обрання вдруге Президентом Порошенка, спонсори Тимошенко і Гриценка продовжать фінансувати КМІС і перейменують у міжнародну лігу? Переживаю за них дуже.

У мене на тверезу голову зібрати логічний ланцюжок не виходить. Незнаю як у Вас, щось інше виходить може. Слухайте а може там НАНО технологія у цьому соцопитуванні застосована?

Підписуйтесь на мій фейсбук, аби бути в курсі всього: www.facebook.com/roman.revedzhuk