#Як_я_виведу_Оніщенка_на_чисту_воду

Декілька днів тому я публічно запитав олігарха Aleksandr Onyshenko: чи готовий він, пройти тест на детекторі брехні, з приводу його звинувачень у бік Президента України Петро Порошенко? Він підтвердив свою готовність.

Я знайшов поліграфолога та кримінального психолога котрі готові надати такі послуги закордоном у Європі. Зрозуміло процедура коштуватиме певних затрат:
* Поліграф(Американське обладнання) від 22 тисяч гривень.
* Робота психолога і поліграфолога 28 тисяч гривень.
* Додаткові витрати — це квитки і проживання на 3-х осіб.

Поліграфолог і судовий психолог — це відомі публічні люди, які працювали на багатьох ток шоу і будуть озвучені одразу після оплати їх послуг. Такі умови. Тому пропоную у якості соціального експерменту долучитися до цієї справи і зібрати кошти на витрати пов'язані з цією поїздкою.

Всю процедуру бачу так:
1. Після збору необхідної суми, я з поліграфологом та психологом вирушимо до Європи на зустріч з Онищенком.
2. Вся процедура проходження детектору брехні буде транслюватися в прямому ефірі, тут на моїй сторінці безперервно від початку і до вердикту ПРАВДА/БРЕХНЯ.
3. Додатково буде ретрансляція, як мінімум двох авторитетних українських інформаційних агентств.
4. До співпраці запрошую всіх бажаючих колег журналістів, громадських діячів, та просто не байдужих людей.
5. Веду перемовини з двома загальновідомими авторитетними виданнями Німеччини та Канади. Одне з них підтвердило свою участь і забезпеченні онлайн трансляції.
6. Додаткові пропозиції можна писати прямо у коментарі, або мені приватними повідомленнями.

Заяви Онищенко в бік Президента України і публікації в пресі, навели немалого шуму в інформаційному просторі України. Особливо написана ним книжнка «Петр Пятий». На мій погляд ці заяви доволі сумнівні та не витримують будь-якої критики. Глибоко переконаний, що більшість українців хоче дізнатися де правда, а де брехня в словах олігарха Онищенка. Відповідно необхідну суму на #детектор_брехні_для_Олександра_Онищенка вдасться зібрати швидко. Одразу хочу зауважити щодо історії 2016-го року, де сам олігарх повідомляв ніби він проходив детектор брехні під контролем американських спецслужб — НЕ РАХУЄТЬСЯ. Ніхто не бачив цієї процедури, так само як і вердикту. Разом з тим, надіслані мною запити до США уже більше як півроку не мають жодного фідбеку.
Тому я буду робити все онлайн, щоб мати максимальні результати правди.

Маю надію, що й сам Онищенко у результаті не відмовиться від своїх слів і пройде детектор брехні публічно. Після чого ми поставимо жирну крапку в цій поки неоднозначній історії!

Кошти можна надсилати на мою карту Приватбанку: 4149 6258 1369 5077 у призначенні платежу обов'язково вказуйте #на_детектор_для_Онищенко. Публічна звітність буде по результату проведеного експерменту.

Ну що поїхали!

5ae95fe1c6c90.jpg