ПАНЕ ТРАМП

Розумію, для Вас пане президете Donald J. Trump — це дуже велика втрата. Але, як кажуть на Росії: «не имей сто рублей, а имей сто друзей», від слова — «поиметь». Отож хочу повідомити, що на сьогодні в Україні багато симпатиків і друзів політичного курсу президента США. А також багато друзів! В цілому Україна, як мультикультурна, демократична країна займає приятельську позицію до всіх демократичних країн світу, котрі ведуть політику мирних ідеалів та цінностей.

Від себе особисто хочу засвідчити! Я також, як і більшість українців з демократичними поглядами засуджую позицію Росії, позбавити Вас пане Президенте такого високого титулу «#пітерського_козака. Натомість хочу запевнити, що моє надійне плече підтримки у Вас є. Від імені гуцульського народу, готовий запропонувати Вам почесне звання: „#гуцульського_козака“ а також недорогу земельну ділянку під забудову дачі у моєму рідному мальовничому Космачі, що на Косівщині. Ви зможете приїжджати туди, коли захочете і жителі будуть завжди раді Вам!

Я особисто пригощатиму Вас та дружину Меланію, гуцульськими сирними кониками, бриндзою вурдою та гуслінкою з відбірного молока. Відвезу Вас карпатськими полонинами де народився дух української сили, краси та витримки, звідки потекла кров козацького роду, якому нема переводу. Разом „#поімеемо“ тих хто відібрав у Вас титул і перекриємо кордон з Росією наглухо. Знайте. В Україні у Вас пане Трамп є справжні друзі і їх більше ста!

12.04.2018 #Роман_Реведжук