#ШЕДЕВР (фото)

5acd1d6ce7842.jpg

Це звернення в одному гуцульському селі, жителі побачили зранку на дереві поблизу церкви. Автор побажав залишитись анонімним, тому скромно підписалася від усіх парафіянок. У тексті звернення «витримані» усі правила орфографії, культури та правопису, водночас передана етнічна автентичність. Я не буду тлумачити в дописі цей шедевр, якщо в когось виникнуть питання, можу в коментарях дати перклад окремих гуцульських термінів, та розтлумачити всі незрозумілості.

Насправді я довго сміявся, але разом з тим, це звернення має глибокий зміст. Останнім часом дивлячись на цю #фейсбук_побожність у церквах, не тільки парафіян, а й попів. Можу передбачити, що такий стрімкий рух у прірву темноти та безбожжя. Може стати у майбутньому предметом того, що суспільство потребує нового Ісуса, бо той що є, уже віджив себе і не цікавий. Відповідно перепишуть релігійні правила, заповіді і ще багато чого змінять. Бо все не так. І заживуть по нових канонах. А потім, як піде щось не так, в усьому обов'язково звинуватять євреїв.

Ну і про суть цього «звернення», якщо Ви зауважили, то підпис не від парафіян, а конкретно від «п а р а ф і я н о к». Ті хто знає#політику_партії села, то головною владою завжди там були: голова, участковий і священник. Але ці три особи ніколи не приймали рішень, без згоди громади. На чолі котрої в більшості виступали три або п'ять місцевих авторитетів. Котрі мали свою «агентуру» в усіх напрямках життєдіяльності села. Це БАБИ — котрі за збігом обставин чи за іронією долі, або похоронили своїх чоловіків уже давно, або так перебирали, що лишилися у старих дівках довічно. Ото вони гримнуть своїми «кулаками», таке рішення і прийме влада села. Ну і зрозуміло, що все що піде не так, винувата влада, або євреї. А так як привладі хто би не був вони жиди, то в підсумку винуваті в одному лиці євреї.

Я років 4-ри тому задався питанням, що є більше небезпечно для суспільства, спраглий без сексу чоловік чи жінка? Коли провів соціальний експермент, зрозумів, що краще би його не проводив. Два молоді хлопці після того, у армію вже не підуть ніколи, навіть по контракту. Я зрозумів такі факти, що чоловік без сексу, то як мобільний телефон — у пошуку мережі і чекає вхідного дзвінка. В найгіршому випадку, можна пограти в ігри і розрядити щоб виключився. А жінка без сексу..... Ооооо, то не мобільний і далеко не телефон — то анаконда! Навіть після того, як проковтне свою жертву, вона не зупиниться. Буде шукати далі, інших, щоб було про запас і на перспективу. Це така собі бомба уповільненої дії з самонаведенням на великі об'єкти.

До таких прецидентів не можна допускати, бо воно є дуже небезпечно. Тому я би порекомендував цей #соціальний_недолюбпостійно балансувати. Дорогі брати! Я звертаюся до Вас з закликом, любіть своїх жінок, аби вони не були спраглими. Одинокі чоловіки не забувайте про тих одиноких жінок, котрі з певних обставин обділені і дуже спраглі. Помагайте жінкам у всьому, бо вони слабша половина людства. А чоловіки, як сильніші, мають взяти на себе порятунок світу. Допоможіть спраглим жінкам, не будьте, як мобільні телефони. Набирайтеся сміливості і вперед. Бо інакше ми можемо втратити не тільки Ісуса, а села і міста. Загроза доволі серйозна. Не зволікайте!

Вірю у вас брати мої !
З повагою,
#Роман_Реведжук