А пам'ятаєте, як вчора Надія Савченко демонструвала зірку героя і депутатський мандат? Пригадайте. Так от, за всім тим пафосом стояло звичайне жлобство. Не віддасть вона жодних регалій. Тому, що одне з другим взаємопов'язане. За зіркою потрібно віддавати й земельну ділянку, яку мама не будь-де вибила. Віддавши мандат, треба відповідати, як звичайний громадянин. Але ж вона, як і ВОНА котра привела її не просто так в парламент, цього не зможуть. Тому вірно все сказано — н е д о ч е к а є т е с ь!

Вчора відзначились не тільки Yevgeniy Murayev, Михаил Добкин, Нестор Шуфрич, Евгений Балицкий, Вадим Новинский, Vadim Rabinovich, Ігор Шурма, Николай Скорик, котрі голосували проти, зняття недоторканості, притягнення до відповідальності та арешту Савченко.

Якщо з попередніми персонажами картина ясна, як білий день. Бо вони грають у відкриту. То разом з ними в унісон голосували два нардепа з БПП Arkadiy Kornatskyy та Vadim Krivohatko. Хтось скаже, що це розрив шаблонів. Ні друзі, тут поєднана демократія разом з виконанням інтересів ляльководів.

5ab5843adca89.png

Корнацький проти напевно тому, що коли віддавав російське громадянство то забув забрати свою душу із Москви. А Кривохатько голосував проти, бо сам сховався за мандатом від двох кримінальних проваджень у Запоріжжі. От така вона ціна демократії. Впевнений, що Юрій Луценко добавить у послужний список і цих двох «таварісчей» котрі обділені увагою.

Така вона ціна страху.