Як і обіцяв. Звернувся до Президента України Петро Порошенко та до глави Національна поліція України Сергій Князєв щодо притягнення до відповідальності голову Закарпатської ОДА Hennadii Moskal. Сьогодні отримав відповідь з Адміністрація Президента України щодо передачі відповідного звернення. Надіслав додаткові уточнення, очію на результат та позитивне рішення. Якщо представник президента, дозволяє собі публічно вживати нецензурну лайку, при цьому на робочому місці. Це не просто псує імідж держави. Це відкриває двері іншим, котрі беруть приклад і діють по принципу «йому можна, а я чим гірший». Ці речі є неприпустимі. Так підставляти Президента України й державу в цілому через бажання дати черговий інформаційний привід в ЗМІ, є верхом цинізму. Якщо хоче смішити людей на старості, то в цирк чи камеді, а робити сміх на державі земля котрої на сході заливається людською кров'ю — злочин!

Окреме питання по блокуванні процесу децентралізації в Закарпатській області з боку голови ОДА. Також зазначив про це у зверненні Президенту. Якщо у когось є пропозиції по цьому питанні, то надсилайти, або пишіть в коментарях. Поширюйте, адже це додасть резонансу і прискорить процес розгляду даного питання.

Як відомо 22 лютого 2018 року на засіданні облради, голова закарпатської ОДА Геннадій Москаль розкритикував роботу Міністра Охорони Здоров'я Уляна Супрун з використанням нецензцрної лайки в бік міністра. Також за інформацією громадськості Закарпаття, яка надійшла в моє розпорядження, повідомляється, що Г. Москаль заблокував процес децентралізації, та за час своєї посади в здобутках має портфоліо самопіару на власному сайті.

З цього приводу я написав публічне звернення, а також у слід за ним, направив офіційні звернення керівництву держави.
ФОТО:

5aa91a1b61d7f.png

журналіст Роман РЕВЕДЖУК