ФЕЙСБУК ВИДАЛИВ ПРОФІЛЬ

Вітаю товариство!
Сьогодні відбувся прецедент, який важко описати в сучасній демокраії без емоцій. Проте спробую бти максимально холоднодумним. І так, зранку я не зміг зайти до себе у профіль на фейсбук www.facebook.com/roman.revedzhuk — запитувало підтвердження документів. Перейшов за вказівками у додатку, він відсканував мій паспорт, але не підтвердив. Повторив спробу добрий десяток разів. Безуспішно. Зайшов в адмінку, написав листа. Глухий дзвін. Почав писати знайомим, дізнаватися деталі, читати на форумах — адже це вже не блокування, а видалення профілю. Профілю, який неодноразово підтверджувався документами. Пам'ятаєте, для рекламних послуг ввели документальне підтвердження — підтвердив. Профіль якому близько 9-ти років з часу реєстрації.

Почалося все з того, що після вимушеного виїзд з України, я писав про корупційну діяльність мафіозно-олігархічної системи в Україні. Мій фейсбук постійно атакували боти, постійні скарги приходили. Доходило до абсурду, пригадуєте, я публікував, як скарги приходили навіть за 2018 рік, але після апеляції воно все втихомирювалося. Я тоді вичитав, що то такий збій відбувається через те, що масово скаржаться на мої теперішні дописи і автоматична система може видавати такі помилки. За останні три місяці мене двічі було заблоковано на 30 днів. Атака почалася тоді, як я написав про ймовірні стосунки Зеленського з своєю прессекретаркою. Приходили скарги про порушення стандартів, але я апеляцією то заспокоював. А після того, як я написав про Шарія, як він намагався мене оббрехати разом з своїми ФСБшними слугами, профіль отримав блокування знову на 30 днів. Власне до закінчення цього блокування залишилося 11 днів, тобто я навіть нічого не міг писати. І сьогодні адміністрація Фейсбука видаляє мені профіль.

5f29d0f79d860.jpg


Пригадуєте, колись я писав уже, що адміністрація Фейсбуку дуже упереджена до українського сегменту. Вони ігнорують коли йдуть образи в бік українців, зневага до української історії від проросійського та російського сегменту. Проте дуже оперативно реагують, коли йдуть скарги на наші дописи. І без розбору йде масове блокування. А коли подаєш апеляцію, то її можуть інколи просто проігнорувати.

І так. З усього сьогодні, що я довідався про видалення сторінки. Таку дію вчиняє адміністрація не в автоматичному режимі, а тільки може зробити живий працівник офісу. У нашому випадку, контролюючий офіс який охоплює європейську зону знаходиться у Дубліні (Ірландія). Як я зрозумів з валу отриманої інформації про мій випадок, видалення профілю публічної особи, політичного діяча відбувається у кількох випадках:
1. Офіційне звернення від вищого представницького органу держави з наведеними аргументами, щодо протиправної діяльності, а це такі як: систематичні заклики до тероризму, заклики до повалення державної влади, продаж наркотиків, порнографії, дитячої порнографії, заклики до насильства, образи вищих посадових осіб держави, образи нації, національності і т.д.
2. Звернення впливової міжнародної організації щодо вище перерахованих пунктів.

Пригадуючи деталі коли почалася атака, у мене напрошуються два логічні висновки:

1. Зеленський міг образитися на мене, що я запитав його публічно про його стосунки з прессекретаркою і як справжній потрепілий написав листа до офісу Фейсбука в Дублін.

2. Або таке звернення в інтересах Шарія могла написати якась впливова міжнародна організація, що представляє лігу сексуальних меншин.

Підсумовуючи я вам товариство скажу одну просту істину — нема ні правди, ані справедливоті в світі. Мафіозно-олігархічна система та агенти ФСБ, котрі керують Україною після розвалу СССР, за гроші купують все. Від слова абсолютно.

Я незнаю товариство, що і як далі буде. Ресурсів у мене немає. Фінасові можливості ніякі. Люди на котрих покладав надії мене зрадили. Продалися. Не допомагає ніхто. Через інформаційну кампанію у стилі ворожих спецслужб мене маргіналізували, зробили з мене кого завгодно. Основна частина прихильників повірили у брехню. А ті хто залишились самі виживають. Наскільки розумію, після мого виїзду з України ставка була зроблена саме те, щоб мене повністю ізолювати. Я засмучений, бо через пасивність суспільства у них це вдалося. Намагаюся не втрачати віри.

Нижче даю посилання на ресурси для публічної діяльності, які у мене залишилися.

Тут моя публічна сторінка: https://www.facebook.com/revedzhuk/

Тут резервний профіль: https://www.facebook.com/roman.revedzhuk.2

Тут мій ютуб канал: https://www.youtube.com/c/RomanRevedzhuk/

А також у кого є бажання підтримати фінансово, то ось картка Монобанку: 4441 1144 1029 0801 Надіюся не заблокують цей рахунок. (Рахунок ПриватБанку заблоковано).